MediaMarkt stunt met scherp geprijsde Sony Ultra HD 4K HDR televisie

Deals Redactie 14 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je op zoek naar een nieuwe televisie, dan is dit een mooi moment om toe te slaan. Bij MediaMarkt hebben ze nu namelijk Mega Deals. Dat betekent dat je tot 16 mei heel veel korting op verschillende producten krijgt, waaronder ook op de Sony 4K KD-43XH8505. Een zeer interessante Ultra HD 4K televisie met HDR.

Met deze Sony 4K KD-43XH8505 geniet je van het beste beeld en geluid. Dankzij de Ultra HD 4K-resolutie is het beeld haarscherp en kun je zelfs de meeste subtiele details zien. Dit gecombineerd met het brede kleurenpalet van het Triluminos-display en HDR zorgt voor een ongeëvenaarde en vooral hele realistische kijkervaring.

Sony 4K KD-43XH8505: het beste beeld én geluid

Dit is zelfs wanneer de actie in hoog tempo over je beeld vliegt. De Sony 4K KD-43XH8505 beschikt namelijk over Sony’s Motionflow-technologie. Hierdoor blijft het beeld haarscherp, zelfs wanneer de actie bijna niet te volgens is. Niet alleen heel prettig bij snelle actiefilms, maar ook bij sportwedstrijden. Deze deal bij MediaMarkt komt dus op het juiste moment, want dan ben jij alvast klaar voor het EK en de Olympische spelen deze zomer.

Sony 4K KD-43XH8505 MediaMarkt deal 2
Stijlvol en super scherp beeld. (Afbeelding: Sony)

Je favoriete films en sportwedstrijden zien er niet alleen goed uit, ze klinken ook beter. De Sony 4K KD-43XH8505 heeft Dolby Atmos aan boord. Hierdoor ervaar je het geluid zowel van boven als van opzij. Hierdoor krijg je het gevoel dat je middenin de actie of in een vol stadion staat (een luxe waar zelfs de spelers momenteel niet van kunnen genieten). De Sony 4K KD-43XH8505 is dus een uitstekende televisie voor al je films, series, sportwedstrijden en wat je ook maar nog meer wil kijken.

MediaMarkt stunt met flinke korting

Al die content kun je ook nog eens heel makkelijk streamen. De Sony 4K KD-43XH8505 beschikt over het Android besturingsysteem. Hierdoor heb je gemakkelijk en snel toegang tot handige apps zoals YouTube en Netflix. Daarnaast kun je ook nog eenvoudig andere apparaten koppelen door middel van Apple AirPlay en Google Home.

Voor al dat moois betaal je normaalgesproken 739 euro bij MediaMarkt, maar nu niet. Tot en met 16 mei is deze de 43-inch versie van deze Sony 4K KD-43XH8505 televise slechts 588 euro. Wil je een maatje groter? Ook dan krijg je korting, maar wel iets minder. De 49-inch versie kost nu 669 euro in plaats van 729 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen