Prime Video geeft Mr. & Mrs. Smith tweede seizoen zonder hoofdrolspelers

Films & Series Lucas van de Wetering 15 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

De populaire spionage-serie op Prime Video, Mr. & Mrs. Smith is hernieuwd voor een tweede seizoen. Maar zonder de hoofdacteurs.

Het is ondertussen alweer een paar maanden geleden sinds de hit-serie Mr. & Mrs. Smith uitkwam op Prime Video. Sindsdien zijn er veel speculaties geweest over een mogelijk tweede seizoen, aangezien het eerste seizoen eindigde op een cliffhanger. En dit tweede seizoen is nu eindelijk werkelijkheid.

Volgens Variety is een tweede seizoen van de serie onderweg, maar met een grote verandering. Er wordt namelijk niet verwacht dat Donald Glover en Maya Erskine terugkomen naar hun rol. Maar deze twee acteurs spelen de hoofdkarakters; Mr. en Mrs. Smith.

Mr. & Mrs. Smith op Prime Video

Mr. & Mrs. Smith op Prime Video is een reboot van de gelijknamige film uit 2005 met Brad Pitt en Angelina Jolie. In de serie gaan twee spionnen die elkaar niet kennen undercover als een getrouwd stel genaamd John en Jane Smith.

Het nep-stel is bezig met een missie voor een super mysterieuze organisatie. Ze krijgen alle informatie over hun missies dan ook alleen via sms’jes. Mr. & Mrs. Smith op Prime Video is een spionage-serie met genoeg actie, mysterie en romantiek.

Seizoen twee zonder de hoofdrollen

Er komt dus een tweede seizoen van Mr. & Mrs. Smith, dat weten we ondertussen. Maar het nieuws dat Donald Glover en Maya Erskine waarschijnlijk niet terugkomen naar hun rollen als John en Jane Smith is verassend. Hoe gaat Mr. & Mrs. Smith op Prime Video werken zonder Mr. en Mrs. Smith in de serie?

Seizoen 1 van de Prime Video-serie eindigt met een gigantische cliffhanger waar John en Jane elkaar verkiezen boven de organisatie waar ze voor werken. De neprelatie is uitgegroeid tot echte gevoelens. Maar aan het einde Mr. & Mrs. Smith seizoen 1 is het onduidelijk of de twee nog wel leven.

Er is dus een kans dat ze overleden zijn en dat dit duidelijk wordt in het tweede seizoen. Toch is het ontbreken van de twee acteurs wel apart, aangezien een groot deel van de liefde voor het eerste seizoen kwam door Glover en Erskine. Het is zeker een aparte keuze om ze niet terug te brengen voor een tweede seizoen, want hun verhaal was nog niet helemaal verteld.

Het wordt voor nu even afwachten hoe seizoen 2 van Mr. & Mrs. Smith op Prime Video gaat uitpakken en hoe het verhaal eruit gaat zien. Het is zeker weten jammer dat we Glover en Erskine waarschijnlijk niet terug zullen zien als John en Jane. Maar wie weet, misschien wordt seizoen 2 wel nog beter dan het eerste seizoen.

Komt er eigenlijk een tweede seizoen van Amazon’s ‘Mr. & Mrs. Smith’?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen