Deze Nederlandse privé bioscoop tilt film kijken naar een nieuwe dimensie

Films & Series Jeroen Kraak 20 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Lekker met je vrienden een filmpje kijken in je eigen bioscoop? Het is nu mogelijk en via een app is het heel makkelijk te regelen.

Heb je wel eens gedacht hoe het zou zijn om de hele bioscoopzaal voor jezelf en je vrienden te hebben? Het lijkt iets onmogelijk, maar het is nu echt mogelijk. Zo kun je optimaal genieten van je favoriete film.

Film kijken in een speciale bioscoop

Tijdens de coronacrisis hebben we de bioscoop flink gemist. Nu is het wel weer mogelijk, maar echt leuk zoals vroeger is anders. Het is lastig om met vrienden bij elkaar te zitten. Toch is dat nu mogelijk met een speciale on-demand privé bioscoop.

Deze privé bioscoop heet The(Any)Thing en je kunt met kiezen uit een zaal met twee, vijf of zeven stoelen. Via een app boek je een privé bioscoop waar en wanneer je wil. Zo krijg je precies de bioscoop die jij nodig hebt. Het is ook mogelijk om drank en eten bij te bestellen zoals een gin tonic of een borrelplank.

Op dit moment is er nog maar een concept privé bioscoop bij een restaurant in Wijk bij Buurstede, maar de bedoeling is dat het aanbod snel wordt uitgebreid. De bedoeling is dat er bij verschillende hotels, restaurants en reguliere bioscopen vestigingen van de on demand bioscoop komen.

The(any)Thing
De zaal voor twee personen. (Afbeelding: The(any)Thing)

Oude en nieuwe films

Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen oude films kunt zien via de privé bioscoop. In totaal zijn er 400 films beschikbaar, waaronder ook nieuwe films. Zo kun je in het bijzondere filmtheater onder andere De Slag om de Schelde, Black Widow, Cruella en Judas and the Black Messiah kijken.

De prijzen vallen op het eerste gezicht best mee. Voor 2 personen betaal je 29 euro, voor 5 personen 49 euro en voor 7 personen 99 euro. Reserveren en de film kiezen doe je via een speciale app.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen