Mensen krijgen geen genoeg van Netflix-thriller met 100% op Rotten Tomatoes

Films & Series Lucas van de Wetering 24 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De Duitse miniserie Liebes Kind is een echte hit op Netflix. De serie met 100 procent op Rotten Tomatoes laat je vergeten dat je telefoon bestaat.

Met extreem veel content op Netflix kan het soms moeilijk zijn om te kiezen wat je deze keer weer moet kijken. En wanneer je dan eindelijk iets hebt gevonden wat er interessant uitziet, moet je ook nog de neiging tegengaan om niet constant op je telefoon te kijken.

Maar dat is volgens kijkers met deze Duitse miniserie geen probleem. De Netflix-serie heet Lieben Kind en gaat over een kidnapping en mysteries die daaruit volgen. Liebes Kind heeft een 100 procent score op Rotten Tomatoes en zorgt ervoor dat je constant op het puntje van je stoel zit.

Liebes Kind op Netflix

De Netflix-serie Liebes Kind is een Duitse thrillerserie gebaseerd op een gelijknamig bestsellerboek van de schrijfster Romy Hausmann. De Netflix-serie heeft zes afleveringen die allemaal ongeveer drie kwartier duren.

Het verhaal van Liebes Kind op Netflix volgt de jonge vrouw Lena. Ze weet na een periode van vijf maanden eindelijk te ontsnappen van haar kidnapper. Tijdens haar gevangenschap moest ze zich aan veel regels houden en ook zorgen voor twee jonge kinderen. Maar alleen omdat ze vrij is, betekent het niet dat ze veilig is. Er worden steeds meer dingen duidelijk over een duister mysterie van dertien jaar geleden.

Dit zijn de reacties op Liebes Kind

De Netflix-serie Liebes Kind is weer een echte hit, al is de serie al een jaar oud. Liebes Kind heeft van critici namelijk een 100% score op Rotten Tomatoes. Maar daar stopt het niet, want ook de audience score van de serie zit op een prima 85%.

Ook op sociale media hebben mensen hun liefde voor deze serie laten weten. Zo hebben meerdere mensen gezegd dat ze maar niet kunnen stoppen met kijken en dat ze door de serie oprecht vergeten dat hun telefoon bestaat. De Netflix-serie Liebes Kind houdt kijker constant op het puntje van hun stoel.

Je kan Liebes Kind bekijken op Netflix. De serie heeft zes afleveringen, dus hij is prima te bingen. Je kan ervoor kiezen om de serie in het Engels te kijken, of in de originele taal Duits. Hoe je het ook wil kijken, Liebes Kind zorgt er in ieder geval voor dat je niet verveeld raakt.

Netflix heeft goed en slecht nieuws over The Witcher en Squid Game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen