Netflix nakt dit HBO Max-pareltje met 100% op Rotten Tomatoes

Films & Series Lucas van de Wetering 13 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

HBO Max geeft Scavengers Reign met 100% op Rotten Tomatoes geen tweede seizoen, maar er is nog hoop, want Netflix wil de serie overnemen.

Vorig jaar kwam op HBO Max de voor volwassenen animatieserie Scavengers Reign uit. Deze serie was een enorm succes en scoort dan ook 100% op Rotten Tomatoes.

Maar HBO Max heeft aangekondigd dan ze geen tweede seizoen van de hit serie zullen maken. Toch is er nog wel een sprankje hoop. Netflix heeft zijn interesse laten blijken in het overnemen van Scavengers Reign om een tweede seizoen te maken.

Scavengers Reign van HBO Max naar Netflix

Scavengers Reign op HBO Max gaat over een groep die de crash van het ruimteschip Demeter 227 heeft overleefd. Na deze crash zijn ze gestrand op de Vesta. Hier is allerlei flora en fauna te vinden, maar ook heel veel gevaren.

De overlevende mensen in de soon-to-be Netflix-serie zijn aan het begin verdeeld in drie groepen, maar uiteindelijk komen alle groepen samen terwijl ze onderweg zijn naar het gecrashte ruimteschip. Maar Demeter 227 vinden is niet het enige doel wat ze hebben, ze zijn ook nog andere bemanningsleden kwijt.

100% op Rotten Tomatoes

Zoals eerder gezegd heeft de animatie-serie een 100%-score op Rotten Tomatoes, met bijbehorende lovende reviews. Zo wordt de HBO Max- en binnenkort Netflix-serie door critici beschreven als een adembenemend stukje sciencefiction waar kijkers makkelijk verliefd op worden.

Maar ook het thuispubliek is mega-enthousiast over de Scavengers Reign. De Netflix- en HBO Max-serie heeft een audience score van 94%. Hierbij geven meerdere kijkers ook aan dat ze de serie meerdere keren hebben gezien en maar niet kunnen stoppen met kijken.

Scavengers Reign is vanaf 31 mei te bekijken op Netflix in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar het is onzeker of dit ook voor de rest van de wereld geldt. Wanneer de serie van streamingsdienst verandert zal deze niet verdwijnen van HBO Max.

Fan van de Fallout-serie? Dan zijn deze videogames echte aanraders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen