Deze nieuwe Netflix-knallers wil je deze week echt niet missen

Films & Series Jeroen Kraak 2 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke week verschijnen er nieuwe series en films op Netflix. Maar welke zijn het echt waard om te kijken? Wij zetten er een aantal voor je op een rij, waaronder nieuwe afleveringen van Lupin en een Koreaanse thriller.

Je hoeft bij Netflix nooit bang te zijn dat je niets hebt om te kijken. Elke week worden er nieuwe series en films aan het platform toegevoegd. Ook deze week is dat weer het geval. We zien onder andere nieuwe afleveringen van Lupin, maar ook een aantal andere titels.

Lupin en andere nieuwe titels op Netflix

Wat zijn nu de nieuwste Netflix-series en films die je deze week echt niet wilt missen? Hier komen ze.

#1 Lupin – 5 oktober

We beginnen met misschien wel de grootste release van deze maand. Lupin is voor veel Netflix-leden een van de favoriete series. De bekende Omar Sy kruipt opnieuw in de huid van Assane Diop, de Arsène Lupin van deze tijd.

In het derde deel van de serie zien we de meest spectaculaire roof van Lupin tot nu toe. In het tweede deel zagen we nog hoe hij uit handen probeerde te blijven van de politie. Bovendien wil hij zijn zoon nog beter beschermen.

#2 Ballerina – 6 oktober

De naam klinkt misschien wat suf, maar dat is deze Netflix-film echt niet. Voor deze film werkt de regisseur van La Casa de Papel: Korea samen met Jeon Jong Seo en Kim Ji Hoon.

In deze Koreaanse Netflix-film zien we het verhaal van een meedogenloze voormalige bodyguard die rouwt om het verlies van haar beste vriendin, die ze niet kon beschermen. Ze is vastbesloten om wraak te nemen.

#3 Reptile – nu te zien op Netflix

Op de twee voorgaande titels moet je nog een paar maanden wachten, dus als derde tip hebben we een film die net online is gekomen: Reptile.

In deze Netflix-film ontdekt een geharde detective een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar. Op dit moment staat de film op nummer 1 in de Netflix Top 10. Een ideale titel dus voor als je even niets te doen hebt.

Disney+ neemt omstreden Netflix-maatregel over en dat is slecht nieuws

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen