Deze nieuwe Netflix-miniserie is populair bij kijkers

Films & Series Jeroen Kraak 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Elke week staat er wel een onbekende naam in de populariteitslijstjes van Netflix. Deze week weet deze nieuwe miniserie goed te scoren.

Netflix staat vol met ontzettend veel series en film. Het zijn er inmiddels zoveel dat je niet meer weet wat je moet kijken. Dan komen er ook nog eens elke week nieuwe titels bij. Deze zijn niet allemaal even goed, maar dat is niet het geval voor True Story. De film komt langzaam in de populariteitslijsten en weet ontzettend goed te scoren bij de kijkers.

True Story op Netflix

Waarschijnlijk doet de naam True Story je geen belletje rinkelen. Echter is dat niet het geval voor de namen in de serie. De hoofdrollen zijn voor niemand minder dan Kevin Hart en Wesley Snipes, twee grote namen in Hollywood. De bedenker van de miniserie is ook niet de minste. Eric Newman was eerder producer voor Robocop, Project Power en Narcos en de spin-off die zich afspeelt in Mexico.

Gezien de acteurs en de films en series van Eric Newman, moet dit haast wel een goed recept zijn voor een knetterharde actieserie. Ja, dat is het zeker. We kunnen de Netflix-serie zelfs wat aan de duistere kant noemen. De serie gaat over een wereldberoemde comedian die wanhopig naar een uitweg zoekt, nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn carrière in gevaar brengt.

Populair

De Netflix-miniserie staat inmiddels op plaats 7 in de Nederlandse populariteitslijst en weet ook in het buitenland een groot publiek te bereiken. Een veelbekeken serie hoeft niet altijd goed te zijn, maar dat is deze zeker wel. Bij het grote publiek scoort hij een 7,7 op IMDb. Zo goed als hij bij het publiek scoort, zo matig doet deze het bij de recensenten. Op Rotten Tomatoes komt het helaas niet verder dan 42 procent, maar het publiek geeft ‘m daar juist 80 procent.

Het publiek schrijft het volgende over de film: “Kevin Heart en Wesley Snipes zijn geweldig. Ze hebben een excellente chemie” en “Je moet moeite doen om deze serie niet in een keer te bingen”, zijn maar een paar van de vele positieve kritieken. Recensenten noemen de miniserie van Netflix dan weer voorspelbaar en ze vinden er te weinig diepte inzitten.

Of het echt zo ontzettend goed of slecht is moet je zelf bepalen. Je kunt de serie nu kijken op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen