Brengt Netflix dit personage in Stranger Things 5 eigenlijk nog wel terug?

Films & Series Lucas van de Wetering 6 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Max gaat hoogstwaarschijnlijk niet veel voorkomen in een groot deel van seizoen 5 van de Netflix serie Stranger Things en dit is waarom.

Het duurde even door de Hollywoodstakingen, maar de opnames van seizoen vijf van Netflix’s Stranger Things zijn eindelijk begonnen. We moeten een personage echter vaker missen dan we willen.

De Duffer Brothers hebben aangekondigd dat het vijfde seizoen van de Netflix serie zal focussen op de hoofdgroep van de cast, het is tenslotte wel het laatste seizoen van Stranger Things. Maar welk hoofdkarakter gaat deels ontbreken van deze groep?

De effecten van Stranger Things seizoen vier

Je weet vast nog wel hoe seizoen vier eindigde van Stranger Things op Netflix. Mocht je het echt vergeten zijn, dan geef ik je nog een kleine samenvatting: Tijdens het plan om Vecna te stoppen, wordt Max beïnvloed door zijn vloek. Ze breekt meerdere ledematen en bloedt uit haar ogen. Voordat de hele vloek compleet is, stopt Eleven Vecna.

Maar ze was niet op tijd, Max kan niks meer zien of voelen. En alsof Max dat nog niet erg genoeg was, sterft Max in de armen van Lucas. Maar het is nog niet het einde voor Max, Eleven brengt Max door middel van haar krachten terug tot leven. Het seizoen van de Netflix serie eindigt met Max die in coma ligt. Het is dus afwachten hoe Stranger Things verder gaat.

Stranger things Netflix Vecna
Vecna (Afbeelding: Netflix)

Hoe moet het verder met de Netflix-serie?

Het is geen geheim meer dat Max terugkomt, want actrice Sadie Sink staat gewoon op de castfoto van de Netflix-serie. Daarnaast gaven de Duffer Brothers aan dat ze nog steeds springlevend is.

Toch kan het zo zijn dat ze meteen in het begin dood gaat. Sink werd gespot in Londen, terwijl op dat moment Stranger Things-opnames aan de gang waren in Atlanta. Maar goed, nog niks is zeker. Misschien hoeft ze niet overal bij te zijn.

De vraag die rest is dus hoeveel we Max dus werkelijk gaan zien in het laatste seizoen van Netflix’s Stranger Things. De meeste speculaties wijzen naar niet heel veel, vooral in het begin niet. Stranger Things heeft nu de kans om een hele emotionele terugkomst van Max in te zetten voor het laatste seizoen van de Netflix serie.

Ik heb al wel een mooi mogelijke einde in mijn hoofd: Na Max afleveringen lang niet te zien, wordt ze uiteindelijk wakker uit haar coma en heeft ze een tranentrekkende reünie met de hele groep.

Stranger Things 5: zien we dit personage nog wel terug op Netflix?
De beruchte cast-foto (Afbeelding: Netflix)

Hoe langer Max in een coma ligt, hoe emotioneler de reünie zal zijn. Er is dus best een grote kans dat Max lang in haar coma zal blijven en we haar niet heel veel gaan zien in het vijfde seizoen van Netflix-hit Stranger Things. Zou een mooie scène zijn toch?

Netflix en Videoland aan de haal met schokkende Amsterdamse gijzeling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen