Nieuwe iPad’s gaan als warme broodjes

Apple Koen van Tongeren 12 mrt 2012
Leestijd: 1 minuut

Vanaf aanstaande vrijdag, 16 maart, is ‘de nieuwe iPad’ verkrijgbaar in de Verenigde Staten en een aantal Europese landen. Wie er op die dag ook daadwerkelijk eentje in huis wil hebben moet snel moeten handelen. De volledige voorraad die apart gezet is voor de voorverkoop is inmiddels al uitverkocht, zo heeft Apple laten weten. Wie nu een iPad vooruitbesteld in de landen waar dit al mogelijk is, krijgt het apparaat over ongeveer drie weken in huis.

De enige manier om nu nog op 16 maart aan een iPad te komen is door in de rij te gaan staan voor een Apple Store. Bij diverse Apple Stores in de V.S. en Groot Brittannië zijn de eerste rijzitters al gesignaleerd. Zij moeten nog vier nachten voor de deur kamperen om als een van de eersten ter wereld een nieuwe iPad in handen te hebben.

In Nederland wordt de nieuwe iPad op 23 maart uitgebracht. Wil jij er op die dag meteen één in huis hebben, dan is het raadzaam om vooraf online te bestellen (wat op dit moment nog niet mogelijk is), of in de rij voor de Apple Store in Amsterdam te gaan staan. Om je een idee te geven wat je in dan te wachten staat, hierbij nog een keer ons verslag van de iPad 2-lancering, vorig jaar in New York City.

https://www.youtube.com/watch?v=oj6-wmbWOvE&list=PLCC13D6631DDC534A&index=26&feature=plpp_video

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen