Netflix heeft na lange tijd de bijna perfecte original film

Films & Series Lucas van de Wetering 8 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Er komt een nieuwe actiekomedie Netflix-film uit. En de film heeft nu al een 98% score op Rotten Tomatoes. Dit ziet er goed uit.

Het lijkt wel alsof we maar niet van Glen Powell weg kunnen blijven. Recent speelde hij al in twee mega populaire films, en dit deed hij zeer goed. Hij speelde in de Blockbuster-hit Top Gun: Maverick en in de romcom Anyone But You met Sydney Sweeney.

Nu komt er ook een nieuwe film uit met de acteur, en deze keer is het een Netflix Original over een neppe huurmoordenaar. De film heeft een bijpassende titel; Hit Man, en heeft nu al een hoge score van 98% op Rotten Tomatoes.

Hit Man op Netflix

In de nieuwe Netflix-film speelt Glen Powell de rol van Gary Johnson. Dit is een leraar die in zijn vrije tijd undercover werk doet voor de New Orleans Police Department. Zijn undercover persona is een huurmoordenaar, oftewel een Hit Man. Met behulp van Gary kan de politie mensen arresteren die een echte huurmoordenaar proberen in te huren.

Maar Gary zijn leven wordt helemaal overhoopgegooid wanneer hij om hulp wordt gevraagd door een beeldschone vrouw. Ze wil Gary inhuren om haar man uit de weg te ruimen die haar mishandelt. Aangezien hij niet wil dat de mooie vrouw erachter komt dat hij maar een docent is, begint hij zijn rol iets te serieus te nemen. Ineens bevindt een doodnormale man zich in levensgevaarlijke situaties, wat we toch niet doen voor de liefde.

Reviews op Rotten Tomatoes

De nieuwe Netflix-film Hit Man heeft extreem goede beoordelingen op Rotten Tomatoes. Zo krijgt de film een Rotten Tomatoes score van 98%. Critici noemen Hit Man een mooie combinatie tussen romantiek, komedie en actie die je constant op het puntje van stoel houdt. Ook krijgt de film complimenten over de verhaallijn en cinematografie. Het doet oprecht alles goed.

Maar critici zijn niet de enige die tevreden zijn over de Netflix-film, Hit Man scoort ook erg goed bij het thuispubliek. De actie-romantiek-komedie heeft een audience score van 95%, bijna net zo hoog als de Rotten Tomatoes score. De film wordt beschreven als humoristisch en vol met actie, met een zeer origineel en onverwacht einde.

Toch is er wel een probleem. Ondanks dat Netflix Nederland de film aankondigde staat Hit Man nog niet op de streamingdienst. Dat heeft er alles mee te maken dat de film nog in de bioscoop draait. Kijkend naar de reviews wordt het een echte aanrader. Als het publiek én critici de film goed vinden, dan weet je dat je goed zit. Het heeft me nu wel benieuwd gemaakt naar dit onverwachtse einde.

Waarom Netflix er binnenkort opeens heel anders uitziet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen