Hoe de Nintendo Switch nog voordeliger is tijdens Black Friday

Deals Jeroen Kraak 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb je nog geen Nintendo Switch? Dan is Black Friday het ideale moment om er een aan te schaffen. Coolblue heeft namelijk een heel interessante aanbieding.

Als je gamen leuk vindt, moet je haast wel een Nintendo Switch naast je televisie hebben staan. Toch is het begrijpelijk dat je ‘m hebt laten schieten voor een PlayStation of Xbox omdat je wellicht eerder moest kiezen vanwege de prijs. Nu heb je alsnog de kans er een te halen tijdens Black Friday.

Waarom je de Nintendo Switch wil hebben

De Nintendo Switch is een van mijn favoriete consoles. Dat komt natuurlijk door zijn formaat. Je kunt ‘m overal mee naartoe nemen of gewoon lekker op de bank gebruiken terwijl je vriendin de laatste aflevering van Grey’s Anatomy moet zien.

De Nintendo Switch is de afgelopen jaren het platform voor een flink aantal topgames. Wat te denken van Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, of zeer recent: Pokémon Scarlet & Violet.

Genoeg redenen dus om die Nintendo Switch binnen te hengelen en dat kan tijdens Black Friday extra voordelig. Coolblue heeft namelijk de ideale starterset in de aanbieding.

Nintendo Switch bundel met Mario Kart 8 Deluxe
Switch bundel met Mario Kart 8 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Flinke Black Friday-korting bij Coolblue

In deze set van Coolblue vind je namelijk naast de Nintendo Switch ook Mario Kart 8 Deluxe. Die racegame is een echte must-have op de spelcomputer. Het is namelijk het ideale spel om samen met je vrienden te spelen. Schiet schilden af of slik een enorme paddenstoel in om een snelheidsboost te krijgen.

Naast de game krijg je ook Nintendo Online drie maanden gratis. Daarmee kun je gratis online spelen tegen je vrienden en heb je toegang tot een aantal klassieke Nintendo 64- en Sega Mega Drive-games.

Normaal kost deze set je in totaal 339,99 euro, maar niet tijdens Black Friday. Coolblue heeft namelijk een zeer interessante aanbieding. De webwinkel geeft 50 euro korting waardoor je de Nintendo Switch en Mario Kart Deluxe 8 nu voor 288 euro scoort.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen