Nintendo Switch-eigenaar: Mario + Rabbids Sparks of Hope komt er aan!

Games Jelle van Es 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Toen de Nintendo Switch net uit was, was het voornamelijk Nintendo zelf die met toffe games kwam. Andere uitgevers keken een beetje de kat uit de boom. De enige echte uitzondering daarop was Ubisoft, die met een toffe samenwerking kwam met Nintendo.

Op die manier werd Mario + Rabbids: Kingdom Battle geboren. Een game die nu een vervolg krijgt in de vorm van Mario + Rabbids Sparks of Hope. En uiteraard komt die game exclusief uit op de Nintendo Switch.

Nintendo Switch krijgt Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope moet in 2022 gaan verschijnen op de Nintendo Switch en bouwt voort op het eerste deel. Deze keer reis je naar een bedreigd sterrenstelsel af om daar weer een beetje de boel te redden. Want dat doen je nou eenmaal in dit soort games. De grote vijand daarbij is ene Cursa, die wordt beschreven als een mysterieuze en kwaadaardige vijand. Met de kwaadaardige volgelingen van deze Cursa richten zij chaos aan op de planeten en hun eigenaardige inwoners terwijl ze alle energie van de Sparks, griezelige wezens gevormd door de fusie van Lumas en Rabbids, proberen te consumeren. Beetje ver gezocht, maar ach. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Ubisoft stelt dat in Mario + Rabbids Sparks of Hope spelers de mogelijkheid hebben om fantastische werelden vol eigenaardige bewoners en hilarische geheimen te ontdekken. Qua gameplay maakt de game op de Nintendo Switch gebruik van turn-based tactiek, waarbij je goed moet nadenken over de mogelijkheden die jouw helden hebben. In elke beurt die je speelt is het zaak om echt het maximale er uit te halen. Om een beetje een beeld te krijgen van hoe de game werkt, is de onderstaande trailer het bekijken waard.

Veel Ubisoft-nieuws

Mocht je naast een Nintendo Switch nog een andere spelcomputer te bezitten, dan is het wellicht handig om even ons game-overzicht te bekijken. Want er zijn heel veel aankondigingen gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen