Nothing teaset op opmerkelijke manier de nieuwe Ear (3)

Audio Jeroen Kraak 29 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Nothing timmert hard aan de weg. Afgelopen maand zagen we voor het eerst de Phone (2a) en nu mogen we uitkijken naar de Ear (3).

De eerste gadget die Nothing ooit maakte, was de Ear (1). Later zagen we de Ear (Stick) en de Ear (2), en natuurlijk de verschillende smartphones.

Nu lijken we weer nieuwe oordopjes te kunnen verwachten, want Nothing plaatst een nieuwe teaser op X. Eentje die hint op de Ear (3).

De Nothing Ear (3) komt eraan

In de nieuwe teaser van Nothing is geen gadget te zien. Toch weten we zo goed als zeker dat het gaat om nieuwe oordopjes. Dit heeft alles te maken met vorige video’s van het bedrijf. Bij de Ear (1) zagen we een lieveheersbeestje, terwijl het bij de Ear (2) een kever was.

In de nieuwe teaser zien we een… kikker die over een kever springt. Die kever lijkt dus te verwijzen naar de Ear (2), terwijl de kikker staat voor de Ear (3). Deze springt letterlijk over de (2) heen.

Het bedrijf laat behalve deze teaser nog niets los. We kunnen nu allemaal dingen erbij verzinnen waarvoor de kever staat, maar dat is nog echt afwachten. Wat wel lijkt, is dat de Nothing Ear (3) een flinke sprong voorwaarts gaat maken.

Nog wachten op de details

Het filmpje laat wel zien dat Nothing nog steeds een gelikte marketingafdeling heeft. Het bedrijf weet altijd weer op een bijzondere manier het nieuws te halen.

Opvallende keuzes zien we ook bij de ontwerpen van de Ear en Phone. Deze hebben vaak een doorzichtig ontwerp waardoor ze een echte eyecatcher zijn.

Waarschijnlijk kunnen we dat bij de Nothing (3) ook weer verwachten. Daarnaast mogen we er ook vanuit gaan dat de geluidskwaliteit en ruisonderdrukking weer dik in orde zullen zijn, aangezien dit bij de twee eerdere versies ook zo was.

Nothing Ear (2) is een zeer fijne update maar wat teleurstellend

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen