Jelle van Es
Jelle van Es Games 4 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze ‘oude’ Call of Duty krijgt opeens nieuwe content

Als je vandaag de dag het hebt over Call of Duty spelen, dan is de kans groot dat je daarmee doelt op Warzone of Vanguard. Dat zijn immers de actuele games, die via seizoenen nieuwe content krijgen.

Dan is het dus opvallend dat een andere game in de reeks opeens voorzien wordt van nieuwe content. Toch kun je vanaf vandaag in Call of Duty Black Ops Cold War aan de slag met een nieuwe map en meer.

Call of Duty Black Ops Cold War krijgt nieuwe content

Call of Duty Black Ops Cold War is de game die in 2020 werd uitgebracht. En toen Vanguard verscheen, ging logischerwijze alle aandacht naar die game. Toch zijn er waarschijnlijk nog heel wat gamers die lekker losgaan met Cold War. En die kunnen dus vanaf vandaag aan de slag gaan met nieuwe content. Het belangrijkste onderdeel dat de update brengt is een nieuwe map. Nou ja, helemaal nieuw is hij niet. Het gaat om de WMD map, die oorspronkelijk in de eerste Black Ops-game werd uitgebracht. Maar het is er wel één waar fans goede herinneringen aan hebben. Ontwikkelaar Treyarch kondigde dit aan via Twitter.

Daarnaast krijg je in Call of Duty Black Ops Cold War nu makkelijker toegang tot de Vargo 52 assault rifle. Dat is een wapen die al in het begin van de game is uitgebracht, maar mocht je hem dan gemist hebben, dan kun je hem nu via een nieuwe challenge vrijspelen. Of je scoort de nieuwe bundel, waarmee je gelijk toegang krijgt tot het wapen.

Er staat meer gepland

En het zou zomaar kunnen dat we na deze update nog meer gaan zien van Call of Duty Black Ops Cold War. In de gamefiles hebben spelers ontdekt dat er ook melding wordt gemaakt van Jungle. Dit is ook een map die in de eerste Black Ops zat en dus op deze manier terug kan komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!