Paul Rudd volgde dit krankzinnige dieet voor zijn rol in Ant-Man

Lifestyle Sam Dille 10 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Om een superheld te spelen moet je niet alleen goed kunnen acteren, maar er ook goed uitzien. Dat gebeurt niet zomaar. Ant-Man acteur Paul Rudd kan daarover meepraten. Hij volgde voor zijn rol een extreem dieet.

Paul Rudd werd in 2021 uitgeroepen tot ‘Sexiest Man Alive’. Maar het kostte hem flink wat werk om daar te komen. En vooral heel veel water.

Rudd verscheen in een recente aflevering van de Off Menu-podcast. Daar onthulde hij zijn dieet om Scott Lang te spelen in Marvel’s Ant-Man-films. En dat was echt geen pretje.

Het strenge dieet van Paul Rudd

“Toen ik moest trainen voor de Ant-Man-film en ik een streng dieet volgde, was mijn beloning bruisend water”, zei hij. “Zo verschrikkelijk was dat dieet. Ik had zoiets van: ‘Oké, ik kan nu wat bruisend water hebben, ik heb het verdiend.’ Daar zitten geen smaakstoffen in, dus dat kon ik gewoon drinken.”

Dat is een hoop afzien voor een shirtloze scène. Paul Rudd zei ook dat hij alleen maar ‘echt saai voedsel at’. “Maar als je eenmaal bezig bent, is het makkelijk om vol te houden.” De acteur heeft zijn doelstelling in ieder glansrijk gehaald en dat is te zien.

Rudd grapte dat hij ‘harder trainde’ dan zijn MCU-collega’s. “Ik werkte harder dan iedereen, at beter dan iedereen en ik zag er nog steeds minder goed uit”, grapte hij. Paul noemde zijn collega Chris Hemsworth als voorbeeld. Chris speelt Thor in verschillende Marvelfilms. “Je staat naast zo een vent en ik dacht: wat is het nut hiervan? Dat kan ik nooit bereiken.”

Beluister hier de hele aflevering:

Is Ant-man een flop?

We zagen Paul Rudd voor het laatst als de superheld in Ant-Man and The Wasp: Quantumania. De Marvel-film kwam uit in februari van dit jaar. Het was niet zo’n groot succes, om het zacht uit te drukken. Het is een van de weinige Marvel-films die minder dan 500 miljoen dollar wist op te brengen. En de film heeft een score van maar 46 procent op Rotten Tomatoes.

Dit jaar waren er genoeg films die het veel beter deden. Denk aan Barbie en Oppenheimer. Maar ook op Netflix waren er genoeg titels om van te genieten. Die kregen een stuk betere score op Rotten Tomatoes. Ben je benieuwd welke Netflix-films het beste zijn beoordeeld? We zetten ze voor je op een rij in dit artikel:

Dit zijn de 10 beste Netflix-films van 2023 volgens Rotten Tomatoes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen