Dit is het ideale moment om je Philips Hue-set goedkoop uit te breiden

Deals Jeroen Kraak 30 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Philips Hue haal je natuurlijk fantastische lampen in huis, maar je portemonnee huilt er waarschijnlijk van. Gelukkig is die huilbui nu flink minder dankzij een actie op Bol.com.

Als je jouw huis om wil toveren tot een echte smart home, wil je dat alles in verbinding staat met elkaar. Je plant precies in wanneer de verwarming aan moet, de was draait en de lampen aan gaan. Voor dat laatste is Philips Hue een van de beste opties en laten die lampen nu net flink goedkoper zijn bij Bol.com.

Philips Hue is de ideale accessoire in huis

Laten we eerlijk zijn, één Philips Hue lamp is hartstikke leuk, maar je gaat pas echt een verschil merken als je meerdere producten hebt. Dan maak je geweldige lichtscènes waardoor je jouw keuken, woon- en slaapkamer omtovert tot de juiste sfeer. Bol.com heeft de ideale deal.

Philips Hue is een van de beste smart home-lichtsystemen op de markt. Toch is er een groot nadeel: de prijs. Ze zijn behoorlijk duur en als je meerdere lampen wil, loopt de prijs al snel op. Daarnaast heb je natuurlijk ook zaken als een schakelaar en Bridge nodig.

Je ziet het al, het prijskaartje loopt sneller van o naar 100 dan de Red Bull van Max Verstappen. Je doet er dus goed aan om op de juiste deal te wachten. Die lijkt er nu wellicht te zijn op Bol.com.

De geniale actie van Bol.com

De webwinkel heeft nu de ideale actie. Bij zeer veel geselecteerde Philips Hue-producten krijg je nu een tweede voor de halve prijs. Ook is het mogelijk om verschillende accessoires te combineren. Op deze plaats zijn alle producten te vinden.

Bij Bol.com zijn niet alleen de standaard lampen in de aanbieding. Ook duurdere producten als een starterspakket van 164,99 euro, de Tuinspot Starterkit van 249 euro en een Liane wandlamp van 177 euro horen erbij. Dat scheelt dus echt zeer veel geld.

Philips Hue laat Apple, Amazon en Google pijnlijk in de steek

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen