Deze PlayStation 5-kortingen wil je niet missen tijdens Cyber Monday

Deals Jeroen Kraak 28 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Heb je een PlayStation 5? Dan heb je flink wat geld moeten neerleggen. Het is dan dus lekker als je korting kunt scoren op andere PS5-producten. Wij zetten de beste acties op een rij tijdens Cyber Monday.

Cyber Monday is de laatste kortingsdag van de Black Friday-periode. Als je dus nog een deal wil scoren moet je er rap bij zijn. Ook verschillende PlayStation-producten en games zijn in de aanbieding. Wij zetten de beste op een rij.

PlayStation 5-deals tijdens Cyber Monday

Met een aanschafprijs van 549 euro is een PlayStation 5 vrij prijzig. Helaas is de console aan de lopende band uitverkocht en dus is er ook geen actie. Heb je ‘m wel al kunnen bemachtigen? Dan zijn er gelukkig wel een aantal goede deals. Hier komen de vijf beste.

PlayStation Plus

PlayStation Plus is de abonnementsdienst voor de PS4 & PS5. Met een abonnement kun je games online spelen. Ook krijg je elke maand twee games gratis bij het basisabonnement. Het lidmaatschap kun je ook uitbreiden waardoor je zeer veel games gratis kunt spelen.

Alleen tijdens deze periode krijg je 25 procent korting op alle abonnementen. Deze deal koop je bij PlayStation zelf. Doe dit dus online of via je console zelf. Zo heb je Essential nu voor 44,99 euro per jaar en Extra voor 74,99 euro.

PlayStation Plus
PlayStation Plus (Afbeelding: Sony)

PS5 DualSense controller

Game je liever met je vrienden? Dan heb je een extra controller nodig voor je PlayStation 5. Deze kost je normaal 71,95 euro, maar niet tijdens Black Friday. Daar heb je er nu al een voor 49,99 euro. Daarmee bespaar je dus ruim 20 euro.

Het mooie is dat de controller die je met korting kunt scoren blauw is. Zo heb je dus een extra opvallende controller en raak je ‘m nooit kwijt. Heb je toch liever zwart? Dat kan voor dezelfde prijs.

Playstation 5 controller Bol.com Cyber Monday
Spelen maar! (Afbeelding: Sony)

Gran Turismo 7

Wil je een realistische race-ervaring op je PlayStation 5? Dan kom je meteen bij Gran Turismo 7 uit. De game werd gelanceerd in juni van dit jaar en is nu met flinke korting te krijgen tijdens Cyber Monday.

Normaal betaal je voor een PlayStation 5-game 74,99 euro, maar nu is dat minder. Je hebt ‘m nu met 30 euro korting voor 44,99 euro.

Gran Turismo 7
Gran Turismo 7 (Afbeelding: Sony)

The Last of Us Part I voor PlayStation 5

The Last of Us wordt door veel gamers gezien als een van de beste games die ooit is gemaakt. De game kwam oorspronkelijk uit voor de PlayStation 4 maar is nu flink onder handen genomen voor de PlayStation 5.

Zo is het beeld veel beter, waardoor je het verhaal nog intenser beleeft. De game is tijdens Cyber Monday afgeprijsd van 69,99 euro naar 49,99 euro.

The Last of Us PlayStation 5 Cyber Monday
Een intense ervaring. (Afbeelding: Sony)

Horizon: Forbidden West

Horizon: Forbidden West mag je met recht een van de beste Nederlandse games ooit maken. Het spel is namelijk ontwikkeld door het Nederlandse Guerilla. Het is de opvolger van het veelgeprezen Horizon: Zero Down.

De PlayStation 5-game is nu extra voordelig. Het spel kost nu 34,50 euro in plaats van 79,99 euro. Dit is dus het moment om ‘m in huis te halen.

Horizon Forbidden West
Een feest op de PS5 (Afbeelding: Guerrilla Games)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen