PlayStation 5-game met Walking Dead-ster krijgt verontrustende trailer

Games Mark Hofman 1 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

In 2025 keert Hideo Kojima terug met een knotsgek, en vooral verontrustend, vervolg op Death Stranding. De game met Walking Dead-ster Norman Reedus kreeg tijdens State of Play zijn eerste PlayStation 5-trailer.

Death Stranding, de game die Hideo Kojima in 2019 uitbracht, was een knotsgekke game. Een prachtige game die ons veel plezier bracht, maar knotsgek. Dat de eerste trailer van het vervolg ons kippenvel bezorgt op een vrij verontrustende manier ligt dus in lijn der verwachting.

Tijdens PlayStation State of Play, waar verschillende PlayStation 5-games het daglicht zagen, kregen we nieuwe beelden te zien van de game met Walking Dead-ster Norman Reedus in de hoofdrol. Hou je vast, dit wordt genieten.

Vervolg PlayStation 5-game met Walking Dead-ster krijgt eerste trailer

Dat de nieuwe trailer van Death Stranding 2 begint met vrij gedetailleerde beelden van een operatie verbaast ons eigenlijk helemaal niet. Het bloed vliegt door het scherm, een kat likt het vervolgens op. Ik denk dat we hier en daar zelfs een beetje bot horen kraken.

Maar het zorgt er in ieder geval voor dat we weer helemaal in de sfeer van de eerste game met Walking Dead-ster Norman Reedus zitten. We krijgen namelijk ook een aardige indruk van nieuwe plekken waar de PlayStation 5-game zich afspeelt en laat een schurk terugkeren die een bekende vibe over zich heen heeft hangen. Heeft die baby ook nog een plekje in de trailer, samen met een pratende pop…

Death Stranding 2: On the Beach, zoals de PlayStation 5-game officieel heet, zal vanaf 2025 dus het knotsgekke eerste deel precies volgens verwachting opvolgen, zoals we van Kojima Productions gewend zijn.

Naast Hideo Kojima zijn ook Norman Reedus, Léa Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna en Troy Baker betrokken bij de game. Hij zal eerst exclusief op PlayStation 5 verschijnen, maar kan later ook naar andere platformen komen.

Death Stranding nu ook beschikbaar op je iPhone

Sinds deze week is het mogelijk om Death Stranding ook op de iPhone te spelen. Nadat hij vorig jaar werd uitgesteld, kun je hem nu in de App Store downloaden voor 22,99 euro.

@wantnl

The Day Before: een van de meest gewilde Zombie-games is oplichting nummer 1, dus krijg jij je geld terug 🤯 #games #thedaybefore #gametok #gamenieuws #gamers #pc #steam

♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Om de game, met Walking Dead-ster Norman Reedus, ook daadwerkelijk te kunnen spelen, heb je op zijn minst een iPhone 15 Pro nodig. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat het spel simpelweg iets te zwaar is voor een toestel zonder A17 Pro-chip.

Benieuwd hoe je meer uit die smartphone kunt halen? Check dan zeker even het onderstaande artikel:

iPhone 15 Pro: 17 tips, tricks en verborgen functies om er meer uit te halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen