Jelle van Es
Jelle van Es Games 6 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

PlayStation Now krijgt een lading aan topgames, met de beste uit 2018

PlayStation Now is een service die inmiddels al wat jaren op de markt is. Oorspronkelijk begon het als een dienst om games op te streamen, maar inmiddels is het Sony’s antwoord op zoiets als Netflix.

Wanneer je enkel geïnteresseerd bent in de nieuwste games, dan is PlayStation Now niet helemaal jouw ding. Maar wanneer je nieuw bent in de wereld van de PlayStation 4, dan kun je via de service nu een lading aan toffe games spelen. En daar zijn nu een paar absolute topgames aan toegevoegd.

Topgames voor PlayStation Now

Want wanneer je beschikt over PlayStation Now, dan kun je vanaf vandaag aan de slag met een aantal grote games. Een paar van die titels zijn volgens mij al eerder op het platform beschikbaar geweest, maar mocht je ze gemist hebben, dan is er dus goed nieuws. De grootste titel is wat mij betreft Red Dead Redemption 2. Dat is naar mijn mening de beste game die in 2018 uitkwam en is een titel om je vele tientallen uren mee te vermaken. Zowel in het hoofdverhaal als de inmiddels zeer uitgebreide online modus.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 (Afbeelding: Rockstar Games)

Dat is echter niet de enige topgame. God of War keert namelijk ook terug naar de service. Dit is een andere topgame die oorspronkelijk in 2018 uitkwam en geldt als één van de beste exclusieve games die je op de PlayStation 4 kan vinden. Als nieuwkomer wordt dit op deze manier een mooie zomer met PlayStation Now. Mocht je een liefhebber zijn van een game met uitdaging, dan kun je je hart ophalen met Nioh 2, die ook op de service verschijnt.

Nog een topper

Alsof dat nog niet genoeg is, rijg je bij PlayStation Now ook nog de game Judgment. In die game reis je af naar Tokio en krijg je te maken met een groots avontuur. Daarbij moet je onderweg veel knokken, maar is er ook tijd om de arcadehal in te gaan en daar even lekker te gamen. Ja, je kunt in deze game gamen terwijl je in de game zit.

Judgment: is de PlayStation 5 een must-have rijker?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!