WANT Exclusive: zo zien de gloednieuwe Pokémon-kaarten er officieel uit

Pop-Culture Mark Hofman 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

In december vorig jaar maakte The Pokémon Company bekend dat fans een nieuwe Scarlet & Violet Trading Card Set-uitbreiding mogen verwachten. Op 31 maart komt de nieuwe set uit en wij mogen je vandaag alvast een heerlijk voorproefje geven.

Tijdens het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 maakten we voor het eerst kennis met de Scarlet & Violet Trading Card-serie. Een collectie aan kaarten waarmee spelers zich wederom kunnen verdiepen in het spelmechanisme Pokémon ex.

Scarlet & Violet: zo zien de nieuwe Pokémon-kaarten eruit

Vanaf 31 maart 2023 kunnen liefhebbers los met de eerste uitbreiding van die Scarlet & Violet-serie. The Pokémon Company dropt eind deze maand de TCG-uitbreiding die voorzien is van een gigantische lading nieuwe Pokémon-kaarten.

Tja, en daar hoort natuurlijk een gloednieuw kaartontwerp bij. Vanaf deze uitbreiding zal het ontwerp, dat gekenmerkt wordt door de grijze randen, leidend zijn. Op deze manier komen ze meer overeen met de Trading Cards die in Japan worden uitgebracht.

Hoe dat er precies uitziet? Dat mogen we namens het bedrijf vandaag aan jullie laten zien door middel van een exclusief voorproefje. Zo gaan je geliefde Pokémon-kaarten er binnenkort dus uitzien:

Pokémon-kaarten krijgen nieuw ontwerp en wij hebben de primeur
(Afbeelding: The Pokémon Company)

Eerlijk is eerlijk: de artwork van deze Skwovet-kaart ziet er heerlijk uit. Props, The Pokémon Company!

Meer dan een lullige hobby

Hoewel de markt rondom Pokémon-kaarten insane groot is, blijft er altijd een vervelend stigma rond de kaarten hangen. Net als bij LEGO (en ook daar zijn we het niet mee eens) wordt er anno 2023 nog altijd raar tegen de hobby aangekeken.

Zonde, want met talloze toernooien en unieke kaarten is de markt echt enorm interessant. En wist je overigens ook dat er ongelofelijk veel geld mee gemoeid gaat? Ja, nu hebben we je aandacht te pakken he?

Om je een goed beeld te geven hebben we op onze website een lijstje staan met de duurste en meest waardevolle Pokémon-kaarten die ooit gemaakt zijn.

Dit zijn de 10 zeldzaamste en duurste Pokémon kaarten ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen