PlayStation verwent gamers met 75% korting op must-have gamecollectie

Games Lucas van de Wetering 26 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Er is een gigantische aanbieding voor PlayStation-spelers. Je kan op dit moment drie Resident Evil-games krijgen met 75 procent korting.

Het is nog april, maar PlayStation is al begonnen met hun gigantische mei-uitverkoop. Er doen wel duizenden verschillende games mee aan deze uitverkoop.

Met duizenden acties is er niet maar één juiste keuze, maar we hebben een aanbieding gevonden die je bijna niet kan overslaan. Het gaat hier om een bundel van drie Resident Evil-games. Deze bundel heeft een korting van maar liefst 75 procent, daar kan je toch geen nee tegen zeggen. Deze loopt tot 8 mei.

Resident Evil in de aanbieding bij PlayStation

Je kan in de PlayStation Store een bundel kopen van drie Resident Evil spellen. De games in de bundel zijn Resident Evil 4, 5 en 6. Normaal zou je voor deze bundel 49,99 euro kwijt zijn, maar nu kost het je slechts 12,49 euro. Dat is een korting van maar liefst 75 procent.

Voor Resident Evil 4 betaal je op dit moment 19,99 euro, en dat is al met 50 procent korting er bovenop. Resident Evil 5 en 6 kosten ook 19,99 euro per stuk, maar deze games zijn nu niet los in de aanbieding. Voor de bundel betaal je dus minder dan voor ook maar één van de games los.

De Resident Evil-reeks

Resident Evil is een horrorgame-reeks die begon in 1996. De eerste game werd gemaakt voor de PlayStation 1. In de games moet je zien te overleven tegen zombies en andere angstaanjagende wezens. Het is te spelen als een first- en third-person shooter-game.

De Resident Evil-games zijn zeer populair, met name het vierde deel. Deze is ook onderdeel van de PlayStation-bundel. Resident Evil 4 wordt vaak beschouwd als een van de beste videogames ooit en heeft dan ook een score van 96 op Metacritic. Het vijfde en zesde deel zijn iets minder populair maar hebben ook zeker een fanbase.

De Resident Evil-bundel op PlayStation is zeker een aanrader als je fan bent van survival-shooter-games. Maar ook als je er niet per se fan van bent, heb je voor 12,49 euro wel drie videogames waar je normaal in totaal tot 80 euro voor kwijt kan zijn. En wie weet, misschien vind je de games wel heel goed.

Deze Dark Souls-kopie ziet er vrolijk uit, maar is ontiegelijk moeilijk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen