Safari voor iPhone tovert het internet magistraal om tot audioboek

Smartphones Mark Hofman 2 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Apple heeft een uitstekende functie voor Safari geïntroduceerd die ideaal is voor mensen die hun ogen graag ontspannen houden. Iemand interesse in het internet als audioboek?

Grappig, een artikel voor mensen die geen zin hebben om te lezen. Maar wellicht is de functie uit te proberen op je iPhone 15 Pro, of een ouder model met iOS 17. Wie dit bericht namelijk in Safari ziet, hoeft zijn ogen niet al te veel in te spannen.

De afgelopen vier maanden heb ik de iPhone 15 Pro dagelijks gebruikt om je kennis te laten maken met de beste tips, trucs en verborgen functies. Iets wat me deze geweldige functie heeft opgeleverd.

Safari op je iPhone: je favoriete audioboek?

Het internet staat vol met geweldige verhalen. Persoonlijk kan ik mezelf, vooral in bed, verliezen in het lezen van al die verhalen. Maar echt goed voor de ogen is het niet. Gelukkig heb ik, in mijn tijd met de iPhone 15 Pro, een functie ontdekt die al mijn problemen oplost. Bijna…

De Safari-app voor je iPhone heeft een handige functie ingebouwd genaamd “Luister naar pagina.” Deze functie is te activeren door op de dubbele letter A te klikken in de adresbalk.

@wantnl

5 handige tips om meer uit je iPhone 15 Pro te halen #Apple #iPhone #iphonetricks #iphonetips #iphonetipsandtricks #iphone15pro

♬ origineel geluid – WANT – WANT

Wat deze functie doet, en dit is een open deur intrappen tot de max, is het voorlezen van de pagina. Als een audioboek, dus.

Als je tijdens het luisteren op het microfoontje klikt, dat de plek van de dubbele letter A inneemt zodra jij begint met luisteren, is het zelfs mogelijk om de snelheid van het luisteren te versnellen of een paar seconden terug te spoelen. Ideaal.

Alle tips, trucs en verborgen functies

De iPhone 15 Pro heeft na vier maanden bijna geen geheimen meer voor me. Ik heb de meest recente smartphone van Apple volledig onderzocht en een waslijst aan handige tips, trucs en verborgen functies gevonden.

In deze aparte serie leg ik ze stuk voor stuk uit op onze website, maar als je alle tips achter elkaar wilt zien, zou ik je graag willen doorverwijzen naar onderstaande video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen