Samsung fixt nu voordeliger het grootste probleem van de PlayStation 5

Deals Mark Hofman 29 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie een PlayStation 5 in huis heeft staan weet als geen ander dat de console magistraal is. Razendsnel speel je de mooiste games met al het gemak van de wereld vanaf de bank. Niet geheel zonder beperking, maar daar lijkt Samsung een oplossing op gevonden te hebben.

Nieuw is de Samsung 980 Pro niet, maar de interne SSD is wel echt een aanwinst. Zeker nu hij, dankzij de mensen van Bol, met hoge korting te halen is. Dubbele winst voor de gamers, dus. Tja…en voor Bol en Samsung dan.

Samsung fixt grootste probleem PlayStation 5

Hoewel de PlayStation 5 bij de redactie voornamelijk voor plezier zorgt, is de console nog wel redelijk beperkt. Niet zozeer in prestaties, maar wel op het gebied van opslagcapaciteit. Zeker met de games die we anno 2023 voorgeschoteld krijgen is die standaard 667GB zo vol.

Gelukkig zijn er verschillende fabrikanten die deze hoeveelheid met liefde voor je uitbreiden. Niet door een standaard externe SSD, maar juist eentje die intern geïnstalleerd is. Bedrijven als Western Digital hebben bijvoorbeeld de geliefde Black SN850 die de opslag aanzienlijk laten stijgen.

Samsung doet met zijn 980 Pro precies hetzelfde. Als gamer bevestig je de interne SSD in de PlayStation 5 zelf en vervolgens krijg je 1TB of zelfs 2TB aan opslagcapaciteit extra. Dikke winst, als je het ons vraagt. Zeker gezien de installatie bijzonder gemakkelijk is.

Bol geeft flinke korting

Ondanks het feit dat de Samsung 980 Pro veel voordelen met zich meebrengt, zoals de ondersteuning van de supersnelle PCIe 4.0 interface, kan het geintje wel redelijk duur zijn.

Daarom zijn we bij WANT des te blijer om te zien dat Bol.com de uitbreiding voor de PlayStation 5 voorziet van korting. Je tikt hem op dit moment niet voor 197,90 euro, maar voor 165,99 euro op de kop! 

Benieuwd naar welke deals deze week nog meer interessant zijn? We houden het hier allemaal voor je bij en geven je het beste van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat in onderstaand artikel:

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat stunten met 10 machtig goedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen