De ideale vervanger voor je smart-tv is nu goedkoper bij Amazon

Deals Jeroen Kraak 20 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Waarschijnlijk kijk je het EK gewoon op je smart-tv, maar je kunt de wedstrijden nog groter bekijken door middel van een projector. De Samsung Freestyle 2nd Gen is een van de handigste exemplaren en die is nu nog goedkoper bij Amazon.

Wellicht denk je bij projectoren aan grote, logge kasten die in een klaslokaal of een muffe vergaderruimte hangen. Dat is tegenwoordig echt niet meer het geval, want projectoren worden een steeds beter alternatief voor de smart-tv vanwege de toenemende beeldkwaliteit.

Een van de meest populaire modellen is de Samsung Freestyle 2nd Gen. Deze haal je nu extra voordelig in huis via Amazon.

Dit is de Samsung Freestyle 2nd Gen

De Samsung Freestyle 2nd Gen lijkt, als je ‘m rechtop zou zetten, op een decoratiestuk uit de Action. Maar laat je niet misleiden, want het is een uitstekende smart-tv-vervanger die je overal in huis kunt gebruiken. Door het compacte formaat neem je ‘m makkelijk mee, waar je maar wilt.

Hij is ook eenvoudig te draaien, waardoor je op elke muur kunt projecteren. De Auto Keystone-functie zorgt ervoor dat het beeld perfect is, in welke hoek je de projector ook zet. Met de Battery Base, die je apart aanschaft, heb je een batterijduur van drie uur, waardoor hij draadloos te gebruiken is. Je hebt bijvoorbeeld geen extra smart-tv voor je slaapkamer nodig.

Samsung Freestyle: smart-tv-alternatief nu goedkoper bij Amazon
De Freestyle van Samsung. (Afbeelding: Samsung)

Ook de beeldkwaliteit is uitstekend voor deze smart-tv vervanger. Als je ‘m op 2,7 meter van de muur zet, heb je een schermgrootte van 100 inch. Dat beeld is in HD-kwaliteit. Met PurColor en HDR spatten de kleuren van de muur af.

Aan de binnenkant van de projector zit een LED met een levensduur van meer dan 30.000 uur. Dat is bij elkaar 1.250 dagen, wat betekent dat je bijna 3,5 jaar non-stop televisie kunt kijken als je dat zou willen.

Flinke korting op de vervanger voor je smart-tv

Deze projector kan ook echt een vervanger zijn voor een smart-tv op technisch vlak. Net zoals bij een slimme televisie kun je op de Samsung Freestyle 2nd gen eenvoudig apps zoals Netflix installeren. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om te gamen, doordat je de Xbox Game Pass-app op het apparaat kunt installeren. De controller verbind je makkelijk via Bluetooth. Daarnaast heeft dit apparaat ook een gamemodus.

Bij de lancering van de Freestyle kostte dit apparaat nog 999 euro, maar inmiddels is de prijs behoorlijk gezakt. Zo kost hij op de Samsung-site op dit moment 749 euro. Toch is hij nu nog goedkoper bij Amazon, want bij de webwinkel betaal je op dit moment 619 euro. Ideaal om ‘m dus tijdens het EK op te halen als vervanger van je smart-tv.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen