Bespaar ruim 100 euro op de Samsung Galaxy S23 bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 22 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Als je een van de beste Android-telefoons van dit moment zoekt, kom je al snel uit bij de Samsung Galaxy S23. Nu is het toestel extra voordelig bij Bol.com.

Jouw vrienden van WANT speuren dagelijks naar de beste aanbiedingen op het internet. De ene keer zijn het goedkope gadgets bij Lidl, terwijl het de andere keer de high-end-producten van Apple zijn. Dit keer is er een goede deal bij Bol.com voor de Samsung Galaxy S23 met Android.

Samsung Galaxy S23 is ideaal als je een Android-topper zoekt

De Samsung Galaxy S23-lijn is het beste wat de Koreaanse elektronicagigant op dit moment heeft te bieden. Je kunt natuurlijk voor de + of de Ultra gaan, maar veruit de meeste mensen hebben genoeg aan de gewone S23. Nu is deze voordeliger bij Bol.com.

De telefoon heeft verschillende features die ‘m onderscheiden van andere Android-modellen. Zo heeft deze smartphone een speciale Snapdragon 8+ Gen 2-chip die jou het uiterste uit de telefoon laat halen, waardoor die razend snel is.

Waarmee de Samsung Galaxy S23 zich pas echt onderscheidt van andere Android-telefoons, zijn de camera’s. De 50 megapixel ultragroothoeklens geeft ontzettend veel diepte en helderheid en ook de andere twee lenzen zijn top.

De AI Image Enchancer zorgt ervoor dat gebreken in je foto meteen worden gedetecteerd. Een foto kan dus bijna niet meer mislukken op deze Android.

Alle informatie Samsung Galaxy S24 lijkt op straat te liggen
Het hele stel. (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Een goede prijs bij Bol.com

Die foto’s, maar ook series en films die je bijvoorbeeld streamt op Netflix, zie je weer terug op het scherm van de Samsung Galaxy S23. Dit is een Dynamic AMOLED FHD. Het zorgt voor levendig beeld met heldere kleuren. Zelfs in de felle zon zie je alles in optimale kwaliteit op deze Android-telefoon.

De adviesprijs van de S23 met 256 GB geheugen ligt normaal op 989 euro. Nu scoor je ‘m nog voordeliger bij Bol.com, want daar is deze op dit moment 880 euro. Je bespaart dus ruim 100 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen