Samsung Galaxy Z Fold 3 op zak? Deze accessoires mag je niet missen!

Smartphones Sam Dille 26 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Menig techliefhebber herinnert het zich nog als de dag van gister. De release van de eerste Samsung Galaxy Fold. Nu, bijna vijf jaar later, is alweer de vierde generatie van de smartphone op de markt gebracht. De Samsung Galaxy Z Fold 3 is een uitstekende stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger.

De nieuwste versie biedt tal van upgrades, waaronder grotere schermen, een betere camera en meer RAM en opslag. Het is een veelzijdig apparaat waar je maar niet van af kunt blijven. Toch kunnen een aantal accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 goed van pas komen.

De beste accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 in 2022

Maarja, waar moet je beginnen? Geen zorgen, WANT heeft het voor je uitgezocht. Hier vind je de beste accessoires voor de Samsung Galaxy Z Fold 3. Alle opties zijn van gerenommeerde merken en uitvoerig getest door experts.

1. DearHot 15W Qi draadloze autolader

Dit handige apparaat is een draadloze oplader en autostandaard in één. Hij heeft een extra brede clip, waardoor hij makkelijk te gebruiken is voor apparaten met een groot scherm. Dus ook met de Z Fold 3. Dankzij de autolader kun je de Samsung Galaxy Z Fold 3 tijdens het rijden handsfree gebruiken. Bijvoorbeeld voor navigatie en het afspelen van muziek. Hij ondersteunt ook snelladen en klemt automatisch rond de telefoon. Zodra je deze heerlijke gadget in huis hebt, kan je niet meer zonder.

DearHot 15W Qi
DearHot 15W Qi (Afbeelding: DearHot)

Bestel de DearHot 15W Qi hier

2. Samsung Galaxy S Pen Fold Editie

Je zou denken dat de Samsung Galaxy Z Fold 3 wordt geleverd met een S pen. Zeker als je kijkt naar het stevige prijskaartje. Toch is dit niet het geval en moet je er een apart kopen. We kunnen eigenlijk geen betere optie bedenken dan de klassieke Samsung S Pen. Er is op dit moment trouwens een speciale Fold editie verkrijgbaar, die wordt geleverd met een speciale case voor de stylus.

Bestel de speciale Galaxy S Pen hier

3. Supershieldz Screen Protector

Met de Samsung Galaxy Z Fold 3 heb je niet één, maar twee schermen die je moet beschermen. Dat vraagt om een screenprotector met een flexibel design. Deze set bevat twee screenprotectors van gehard glas, één voor elk scherm. Je krijgt volledige bescherming dankzij het 3D-gebogen glas dat altijd bubbelvrij blijft. De protector blijft mooi glad dankzij een speciale antikraslaag.

Installeer de protector zonder moeite met behulp van deze tutorial

Bestel de Supershieldz Screen Protector hier

4. Spigen Neo Hybrid S Case

Natuurlijk is de S Pen Folio Cover van Samsung zelf een prima hoesje. Maar je kan een klein beetje geld besparen met een net zo goed, of misschien beter, hoesje van Spigen. De case is slank, licht en heeft een ingebouwde standaard. Dankzij het flexibele polycarbonaat kan het hoesje meebewegen als je de Samsung Galaxy Z Fold 3 opvouwt. Als je op zoek bent naar een goede case van derden, dan is Spigen je beste optie.

Spigen Neo Hybrid S Case
Spigen Neo Hybrid S Case (Afbeelding: Spigen)

Bestel de Supershieldz Spigen Neo Hybrid S Koffer hier

5. Samsung Galaxy Buds 2: de beste vriend van de Samsung Galaxy Z Fold 3

De Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung’s Galaxy Buds 2 zijn een ‘match made in heaven’. De twee apparaten synchroniseren naadloos met elkaar, wat resulteert in bijna perfecte audio. Eenmaal verbonden kun je audio van de Buds naar de smartphone en weer terug verplaatsen. Hoewel draadloze oortjes op zichzelf gadgets zijn, zijn de Galaxy Buds 2 echt een must-have accessoire.

Samsung Galaxy Buds 2 Amazon
Samsung Galaxy Buds 2 (Afbeelding: Samsung)

Bestel de Samsung Galaxy Buds 2 hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen