Zo ziet je Samsung-smartphone of tablet er in 2025 mogelijk uit

Smartphones Mark Hofman 10 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De toekomst: we kunnen er eindeloos over fantaseren. Zeker op het gebied van technologie. Samsung snapt dat en speelt perfect in op onze gedachten.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft vandaag een nieuwe video naar buiten gebracht. In Meet amazing techverse in Samsung Display kunnen we een klein kijkje nemen in de toekomst. Gaan onze smartphones en tablets er in 2025 zo uitzien?

Samsung werpt een blik in de toekomst

Samsung geeft je in minder dan twee minuten een goede indruk van hoe het de toekomst ziet. We maken via deze weg kennis met verschillende concept-producten die allemaal gebruikmaken van nieuwe technologieën. Zo zien we onder andere de Samsung Galaxy Flex S: een opvouwbare smartphone die uit drie delen bestaat. Of wat dacht je van een telefoon die omhoog kan schuiven of een model dat vooral in de breedte groter kan worden.

Alle apparaten hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn voorzien van het Eco² OLED-paneel. Het is het eerste paneel van Samsung dat een gepolariseerd paneel geïntegreerd heeft, waardoor schermen dunner en flexibeler zijn. Je kunt het dus op vele verschillende manieren gebruiken, zonder dat je daarbij zichtbaarheid of kleurnauwkeurigheid verliest.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn: Samsung heeft het opvouwbare scherm niet zomaar ontworpen. Waar er bij de Galaxy Fold nog gelachen werd, ziet iedereen inmiddels in dat het Zuid-Koreaanse bedrijf vol inzet op de toekomst. Een toekomst waar ik in ieder geval ontzettend naar uit kan kijken.

Galaxy Z Fold 3 het perfecte voorbeeld

De Samsung Galaxy Z Fold 3 is daar overigens het perfecte voorbeeld van. De smartphone verscheen vorig jaar en liet zien dat het spelletje wel erg serieus genomen werd. De smartphone was in 2020 al van het concept-imago af, maar droeg nog wel een paar kleine beginnersfoutjes met zich mee. De nieuwe Samsung Galaxy Z Fold 3 bracht daar verandering in en wist het spelletje als geen ander te veranderen.

Samsung Galaxy Z Fold 3: de meest indrukwekkende smartphone die je laat liggen

Benieuwd naar al onze reviews? Je checkt ze overzichtelijk op deze pagina!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen