Brengt Spider-Man 4 de Tobey Maguire-droom tot leven of blijft het dromen?

Films & Series Lucas van de Wetering 2 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Sinds de release van Spider-Man: No Way Home zweven er geruchten rond over de terugkeer van Maguire als de Marvel-held.

Tobey Maguire kroop al vier keer in de huid van de bekende Marvel superheld Spider-Man. De eerste keer dat Maguire het pak van Peter Parker aandeed was in 2002, tot op de dag van heden blijft hij een van de populairste Spider-Man acteurs.

Na Spider-Man 3 uit 2007 dachten we dat we Maguire voor het laatst in de rol hadden gezien, tot 2021. De hitfilm No Way Home kwam uit en daarin keerden twee oude Spider-Man acteurs terug in hun rol, waaronder Maguire. Sindsdien zijn er veel geruchten geweest over Maguires terugkeer als Peter Parker in zijn eigen film, en nu hebben we eindelijk het antwoord daarop.

Spider-Man 4 met Tobey Maguire

Veel mensen willen een vierde Spider-Man film met Tobey Maguire. Hij is en blijft voor veel mensen de eerste acteur die het karakter gespeeld heeft. Maar helaas moeten we deze mensen teleurstellen.

De regisseur van Maguire’s Spider-Man trilogie heeft laten weten dat hij niet bezig is met een vierde deel, en dat de kans dit alsnog gebeurt ook klein is. Dit komt vooral doordat er op dit moment al twee bekende Spider-Man franchises bezig zijn: Tom Hollands Peter Parker en Miles Morales met het Spiderverse.

We hebben eindelijk antwoord op de mogelijkheid voor Spider-man 4 met Tobey Maguire
(Afbeelding: Disney)

Andere kansen voor Peter Parker

Toch betekent het niet dat dit het einde is van Maguire als Spider-Man. Er bestaat best een kans dat we de acteur terug gaan zien in een MCU-film, net als in No Way Home. Dat is veel makkelijker nu het multiverse bestaat.

Ook ziet Marvel het gigantische succes van No Way Home, wellicht willen ze dit wel opnieuw proberen. We weten dat het hele MCU op dit moment draait om het multiverse. Waaronder de Avrengers-films die gelijk komen te staan aan Infinity War en Endgame. Twee films waar veel verschillende helden verschenen. Wellicht zien we Maguire hier wel terug als Spider-Man.

Maar dat blijft nog speculeren. Alles wat we nu kunnen doen is hopen dat we de iconische acteur nog een keer terug mogen zien als Peter Parker. Het was in ieder geval al een hele traktatie om hem terug te zien in No Way Home. Maar de fans willen altijd meer.

Vrienden, misschien wordt het tijd om ons zorgen te maken over Spider-Man 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen