Wow: Spider-Man en Wolverine naar de PlayStation 5

Games Jelle van Es 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je een PlayStation 5 hebben, dan is het te hopen dat je bij de lancering van de spelcomputer Spider-Man: Miles Morales hebt gekocht. Dat is toch wel één van de beste games die op het platform is uitgekomen.

Mocht je meer willen zien van Spider-Man op de PlayStation 5? Dan hebben we goed nieuws. Tijdens de PlayStation Showcase is namelijk een nieuw deel aangekondigd. En dat is nog niet eens alles om enthousiast over te worden.

Spider-Man 2 naar de PlayStation 5

De meest interessante aankondiging tijdens de PlayStation Showcase is wat mij betreft die van Spider-Man 2. Het is op zich logisch dat de game er aankomt, aangezien de eerste twee delen zeer succesvol waren. In deze nieuwe game lijkt het er op dat zowel Peter Parker als Miles Morales een rol gaan vervullen. Daarnaast doet ook Venom mee in de game. Dat belooft dus veel spektakel en actie. Een eerste teaser van de game kun je hier bekijken.

Naast de onthulling van Spider-Man 2, die overigens pas in 2023 wordt uitgebracht, kwam ook het nieuws dat ontwikkelaar Insomniac aan een andere Marvel-game werkt. Het gaat om Wolverine. De game werd ook door middel van een teaser aangekondigd, waardoor de kans groot is dat we hem pas heel erg laat gaan zien. Dat neemt niet weg dat het een titel is waar we gelijk enthousiast van worden. Want een goede game met Wolverine in de hoofdrol? Dat hebben we nog niet gehad. Terwijl het wel een enorm tof personage is. Bekijk de trailer daarvan hieronder.

Meer over de spelcomputer

Er is veel nieuws uitgekomen rondom de PlayStation Showcase. Ben je in het bezit van de PlayStation 5? Dan kun je de aankomende jaren losgaan met heel wat toffe games. Het overzicht van de belangrijkste nieuwtjes die tijdens dit evenement naar buiten zijn gebracht vind je hier.

Gameplaybeelden van deze PlayStation 5-topgame maken indruk

Wolverine
Wolverine (Afbeelding: Insomniac Games)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen