Dit The Boys-karakter loopt groot gevaar in het vierde seizoen van de Prime Video-serie

Films & Series Lucas van de Wetering 23 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

The Boys seizoen vier op Prime Video is nu ongeveer op de helft, en het lijkt steeds waarschijnlijker dat dit karakter het niet overleeft.

The Boys is een mega succesvolle serie op Prime Video. Na een wachttijd van twee jaar is nu eindelijk het vierde seizoen naar buiten aan het rollen. En ook dit seizoen is weer precies wat je verwacht.

Er zijn ondertussen vier afleveringen te zien op Prime Video, dat betekent dat er nog vier afleveringen uit moeten komen. In The Boys is niemand veilig, maar er is één karakter wiens kans op overleven niet heel groot lijkt.

A-Train loopt gevaar in The Boys op Prime Video

We leren het karakter A-Train al kennen in het eerste seizoen van The Boys op Prime Video. Hier rent hij dwars door de vriendin van Hughie heen en zet hij hem daarmee op een pad van haat naar superhelden. Sindsdien is A-Train niet echt een beter persoon geworden.

Maar dit seizoen van de Prime Video-serie lijkt dit te veranderen. A-Train heeft The Boys nu al meerdere keren geholpen. Zo heeft hij Hughie gered van Homelander, heeft hij een aantal Starlighters vrijgesproken en heeft hij zelfs compound V gestolen van Homelander. Maar deze redemption arc is juist de reden waardoor hij gevaar loopt.

Het vierde seizoen

Het is natuurlijk super gevaarlijk voor A-Train om The Boys te helpen in de Prime Video-serie, vooral nu Homelander nog psychotischer is dan ooit. Als Homelander erachter komt dat A-Train hem verraadt, is de kans groot dat hij zijn mede Seven-lid een kopje kleiner maakt. Ook wordt een redemption arc in een serie wel vaker gebruikt om de kijkers van het karakter te laten houden, zo doet hun dood alleen maar meer pijn.

De titel van de seizoensfinale lijkt dit gevaar verder te ondersteunen. Al zijn de afleveringen nog niet uit, zijn de titels al wel bekend. En de laatste aflevering van het seizoen, aflevering 8, heeft de titel Assassination Run. En laat rennen nou precies A-Trains superkracht zijn in The Boys op Prime Video.

We moeten afwachten of A-Train daadwerkelijk overlijdt in dit seizoen, maar het zou zeker kunnen gebeuren. Seizoen 5 wordt ook nog eens het laatste seizoen van de serie, dus er kan van alles gaan gebeuren.

Deze Marvel-acteur speelt in The Boys seizoen 4 op Prime Video (en je had het niet door)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!