Wie gek is op Netflix’s The Killer geniet ongetwijfeld ook van deze films

Films & Series Sam Dille 24 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Met meer dan 22 miljoen views viert The Killer opnieuw een week aan de top van de streaminghitlijsten. De actiethriller is een regelrecht succes op Netflix. Als je de film al gezien hebt, en op zoek bent naar soortgelijke titels, dan hebben wij wat suggesties voor je.

Het is weer een goede week geweest voor David Fincher’s The Killer op Netflix. De film heeft 44.500.000 kijkuren en 22.300.000 views op de streamingdienst verzameld. De comeback van Micheal Fassbender wordt door critici goed ontvangen en veel insiders noemen het een van de betere films van dit jaar.

Deze films zijn perfecte alternatieven voor Netflix-film The Killer

Maar een film blijft een film. Zodra je hem hebt gezien, is de meeste spanning ervan af. Als je hunkert naar meer misdaadthrillers zoals The Killer, is er nog veel meer om van te genieten. Wij geven je drie geweldige opties.

#1 Heat (1995)

In Heat volgen we het verhaal van een meesterdief genaamd Neil McCauley, gespeeld door Robert De Niro. En de vastberaden rechercheur Vincent Hanna, gespeeld door Al Pacino. McCauley leidt een team van criminelen die gedurfde overvallen plegen, terwijl Hanna er alles aan doet om hen te stoppen.

Heat is net als The Killer een echt meesterwerk, boordevol spannende actiescènes en interessante personages. Al Pacino en Robert De Niro zijn niet zo vaak samen te zien, maar als ze tegen elkaar strijden is het absoluut spectaculair. Sommige recensenten durven de film zelfs ‘de beste misdaadfilm ooit’ te noemen.

Bekijk de titel hier

#2 Good Time (2017)

Deze film is een echte aanrader als je van het spanningselement van The Killer houdt. De film gaat over Connie Nikas, gespeeld door Robert Pattinson, die samen met zijn verstandelijk beperkte broer een bankoverval pleegt. Maar als de overval misgaat en zijn broer gevangen wordt genomen, start Nikas een gevaarlijk avontuur om zijn broer te redden.

Dit is de film die Pattinson de Batman-rol opleverde, en je kunt zien waarom. Het is de beste prestatie uit zijn carrière in een film die heel anders is dan de gemiddelde misdaadthriller. Het gaat over een avontuurlijke nacht vol foute keuzes die steeds erger worden. Het is een enorm spannende film vol actie.

Deze film is helaas niet meer te zien op Netflix. Maar je kunt hem wel kijken via Pathé Thuis.

Bekijk de titel hier

#3 State of Play: geweldig, maar iets voorspelbaarder dan The Killer

State of Play draait om een onderzoek naar de moord op de minnares van een congreslid. Een journalist, gespeeld door Russell Crowe, raakt verstrikt in een gevaarlijk web van samenzweringen en corruptie terwijl hij probeert de waarheid te achterhalen.

Sommige plottwists in de film zijn een beetje voorspelbaar, maar de acteurs maken het helemaal goed. Russell Crowe speelt een geweldige rol. Hij en Delia, gespeeld door McAdams, vormen een intrigerend duo. Het is een Netflix-film waar voor iedereen wel iets leuks in te vinden is.

Bekijk de titel hier

Chromecast maakt optimaal gebruik van meesterlijk gratis antwoord op Netflix

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen