Alles wat je moet weten over The Recruit: de serie die Wednesday verslaat op Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 22 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix heeft een nieuwe serie op plaats nummer 1 van het populariteitslijstje. The Recruit is Wednesday, Harry & Meghan en 1899 voorbij. Maar wat voor serie is het precies? Wij vertellen het je.

Netflix is nog altijd de grootste streamingdienst in Nederland. Het is dus ontzettend interessant om te zien wat anderen kijken. Zo kun je natuurlijk ook meepraten bij de koffieautomaat op het werk. Na Wednesday, Harry & Meghan en 1899 is er nu een nieuwe nummer 1: The Recruit.

The Recruit op Netflix

The Recruit ken je waarschijnlijk nog niet. De serie is sinds 16 december te vinden op Netflix. Het is een echte show die je op het puntje van de stoel laat zitten.

Het verhaal van The Recruit op Netflix gaat over een jonge advocaat van de CIA. Hij belandt halsoverkop in de gevaarlijke wereld van internationale spionage als een voormalige aanwist geheimen van het bureau dreigt te onthullen.

De hoofdrol in de serie is voor Noah Centineo, die je recent zag naast The Rock in Black Adam. Ook zijn er rollen voor onder andere Laura Haddock (Guardians of the Galaxy), Aarti Mann (The Big Bang Theory) en Colton Dunn (Superstore).

Goede recensies

Op Rotten Tomatoes scoort de serie 70 procent bij de recensenten en 85 procent bij het grote publiek. Daarbij krijgt Noah Centineo vooral de complimenten. “Als iemand nog vraagtekens had over de kracht van Noah Centineo, dan zijn die weg na Netflix’s The Recruit,” schrijft The Wrap.

The New York Post is het daar niet helemaal mee eens. “The Recruit heeft leuke momenten, maar als geheel is het een misser. Centineo lijkt graag te willen slagen met middelbare schoolrollen zonder eerst aan het werk te gaan.”

Interessant verhaal

Op IMDb doet de Netflix-serie het beter. Daar scoort The Recruit een 7,6. De kijkers noemen de serie juist wel vermakelijk en zelfs beter dan ze hadden verwacht.

“Ik kijk normaal geen spionagethrillers, maar ik heb de eerste zes afleveringen in één ruk uitgekeken en daardoor ben ik veel te lang opgebleven. Uitzonderlijk acteerwerk en een interessant verhaal”, aldus een enthousiaste fan.

Wil je zelf zien hoe goed (of slecht) The Recruit is? De serie bestaat uit 8 afleveringen van rond de 55 minuten en staat nu op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen