rmens
rmens Apple 27 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Tim Cook: ‘Apple Watch gaat je autosleutel vervangen’

Met een Apple Special Event op 9 maart en verkoopstart van de Apple Watch in april, begint het media-offensief van Apple los te barsen. CEO Tim Cook brengt verrassings­bezoekjes aan Apple Stores wereldwijd en doet daar interessante uitspraken.

Tijdens een bezoek aan de Covent Garden Apple Store in Londen hintte Tim Cook naar een samenwerking tussen autofabrikanten en Apple. Volgens de CEO kan de Apple Watch straks onder andere gebruikt worden om je auto te ontgrendelen en starten.

Volgens Cook wordt de Apple Watch net als de iPhone: gebruikers kopen de smartwatch omdat het lezen van notificaties om je pols handig is, maar zullen al snel andere functies ontdekken. De CEO is er van overtuigd dat de Apple Watch daarom een schot in de roos zal zijn.

Tijdens de introductie van de Apple Watch werd al een app op het horloge getoond die samenwerkt met de BWM i-serie. Ook fabrikant Viper heeft al aangekondigd een smart start-app voor de Apple Watch te gaan maken.

Het is niet de eerste keer dat Tim Cook kleine beetjes nieuwe informatie over de Apple Watch lekt. Eerder deze week vertelde de Apple-CEO tijdens een bezoek aan een Apple Store in Duitsland nog dat Apple’s smartwatch gewoon showerproof is.

Tijdens het Apple-evenement van maandag 9 maart horen we ongetwijfeld meer over de functies van de Apple Watch en welke samenwerkingen Apple heeft gesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!