Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Apps 7 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Tinder laat binnenkort jouw vrienden met jou mee swipen

Nog steeds niet je ideale match gevonden? Binnenkort kunnen jouw vrienden helpen om de ideale date te laten vinden op Tinder.

Tinder is tijdens de lockdown de ideale manier om toch een leuke date of liefde te vinden. De kroegen zijn helaas nog steeds dicht, dus daar iemand ontmoeten wordt lastig. In de supermarkt op anderhalve meter met een mondkapje op is ook weer moeilijk flirten. Op Tinder komen zoveel verschillende mensen langs dat het lastig is om keuzes te maken. Gelukkig kunnen je vrienden nu te hulp schieten.

Tinder krijgt mogelijk een nieuwe functie

De site gratisdatingtips is er namelijk achter gekomen dat Tinder werkt aan de functie Swipe Party. Daar zijn ze achter gekomen door in de code van de app te struinen. Met de feature kun je vrienden uitnodigen om mee te kijken als je aan het swipen bent. Zo kunnen ze jou direct advies geven over wie je naar links of rechts moet vegen. Iets wat normaal regelmatig offline gebeurt als je met vrienden bij elkaar bent.

Volgens het medium hoeven jouw vrienden Tinder zelf niet te gebruiken om mee te kunnen kijken. Ze kunnen een gast-account maken door middel van een telefoonnummer, naam en geboortedatum. De grote vraag is natuurlijk hoe je partner erop reageert als je in een keer Tinder op je telefoon hebt.

Niet helemaal nieuw

De Swipe Party van de dating-app is niet helemaal nieuw. Dating-app Ship gebruikt de functie al. Deze app is eigendom van Match group dat tevens het bedrijf achter Tinder is.

De optie kan natuurlijk wel uitgewerkt worden in de code, maar de grote vraag is natuurlijk of Tinder het echt gaat toevoegen. In veel programma’s staan ook codes van functies die nooit zijn gebruikt. Mocht Tinder dat wel willen, dan kan het de functie al op redelijk snelle termijn toevoegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!