De ultieme voorbereiding op seizoen 4 van The Boys op Prime Video

Films & Series Lucas van de Wetering 12 jun 2024
Leestijd: 4 minuten

Het vierde seizoen van de Prime Video-hit The Boys komt dichterbij, en dit is alles wat je moet weten voordat je seizoen 4 gaat kijken.

Sinds zijn release in 2019 is The Boys op Prime Video een echte hit. Enorm veel mensen zijn fan van de gruwelijke en bloederige aanpak op een superheldenserie. En het vierde seizoen van de serie is superdichtbij, met zekerheid op een later vijfde seizoen.

Seizoen vier van The Boys verschijnt op 13 juni op Prime Video, en het is ondertussen alweer twee jaar geleden sinds het laatste seizoen. Deze lange pauze en de gebeurtenissen uit Gen V roepen om een snelle opfrisser van het verhaal van The Boys.

The Boys seizoen vier op Prime Video

Over een paar dagen komen de eerste drie afleveringen van The Boys op Prime Video te staan. Met de releasedatum op 13 juni is het voor veel mensen wel handig om een snelle recap te krijgen. Er zijn veel belangrijke dingen gebeurt in het The Boys-universum die waarschijnlijk terug zullen komen in het vierde seizoen.

Homelander is gevaarlijker dan ooit tevoren

Al is Homelander nooit een goed persoon geweest in The Boys op Prime Video, hij deed in de eerste paar seizoenen wel alsof, om netjes te blijven voor het publiek. Maar sinds Starlight de echte Homelander aan de wereld had laten zien in een livestream, is de blonde superman helemaal van het padje. Niks kan hem meer tegenhouden.

Sterker nog, hij weet nu dat mensen hem steunen, ook al is hij een psychopaat. Zo vermoordde Homelander iemand op een klaarlichte dag, omringd door fans, aangezien hij Homelander een fascist noemde en zijn zoon raakte met een voorwerp. Maar in plaats van dat mensen boos en bang werden, gingen ze juichen voor Homelander. Dit maakt zijn heldencomplex niet beter en geeft hem meer redenen om een psychopaat te blijven in seizoen vier van The Boys op Prime Video.

Victoria Neuman is géén goed persoon

We werden voor het eerst voorgesteld aan Victoria Neuman in het tweede seizoen van The Boys op Prime Video. Hier werd ze neergezet als een opkomende anti-Vought politicus, die de macht van Vought en de bijbehorende supes wilde afpakken en ze te exposen voor wat ze echt zijn; corrupt.

Maar in seizoen drie van de Prime Video-serie kwamen we erachter dat ze een gigantische psychopaat is. Zo laat ze de hoofden van meerdere mensen exploderen met haar geheime superkrachten en werkt ze zelfs samen met Homelander zodat ze een betere politieke status kan krijgen. Neuman wordt een groot probleem in seizoen vier.

Alles wat je moet weten voor seizoen 4 van The Boys op Prime Video
(Afbeelding: Amazon)

The Seven is kaduuk

Aan het einde van seizoen drie van The Boys is er niet veel meer over van The Seven. Black Noir wordt vermoord door Homelander, Stormfront heeft zelfmoord gepleegd nadat ze verlamd raakte, Queen Maeve doet alsof ze dood is en Starlight heeft zich aangesloten bij The Boys. Natuurlijk zijn er nog andere leden die kort bij het team zaten, maar die zijn ook allemaal dood of gestopt.

De enige leden van The Seven die er nog zijn aan het einde van seizoen 3 zijn Homelander, A-Train en The Deep. Wel zijn we al geteaset met drie nieuwe leden van The Seven in seizoen 4 van The Boys; Black Noir II, Sister Sage en Firecracker. Ook weten we dat Gen V karakters Cate en Sam met Homelander zullen samenwerken na het einde van de The Boys spin-off op Prime Video. Een geheel nieuw team dus.

Alles wat je moet weten voor seizoen 4 van The Boys op Prime Video
(Afbeelding: Amazon)

Butcher zijn einde is nabij

Al zijn er al veel karakters doodgegaan in de afgelopen paar seizoenen van The Boys op Prime Video, we weten ook dat een van onze helden niet heel lang meer leven heeft. Butcher zijn einde is nabij, en niet door supes die hem willen vermoorden. Maar door het overtollige gebruik van Temp V.

Hij was gewaarschuwd voor het effect dat Temp V heeft op het brein, maar Butcher heeft hier niet naar geluisterd. Nadat hij in het ziekenhuis beland door de aanval van Soldier Boy, krijgt Butcher te horen dat hij nog maar twaalf tot achttien maanden te leven heeft. Maar natuurlijk verteld Billy dit niet aan The Boys en negeert hij zijn gevoelens. Wel is het duidelijk dat Butcher er in seizoen vier van The Boys klaar voor is om Homelander eindelijk van de Prime Video-kaart te vegen.

Alles wat je moet weten voor seizoen 4 van The Boys op Prime Video
(Afbeelding: Amazon)

Het gevaar uit Gen V

Hoewel Gen V slechts een spin-off is van The Boys op Prime Video, gebeuren er meerdere dingen in de serie die een gigantische impact kunnen hebben op het hele The Boys-universum. Het belangrijkste is het virus dat gemaakt wordt in The Woods.

The Woods is een soort lab waar er op kinderen met Compound V geëxperimenteerd wordt. In dit lab wordt uiteindelijk een dodelijk virus gemaakt die iedereen besmet met Compound V in hun bloed. En dit belandt niet in de goede handen: Victoria Neuman. Er is een grote kans dat dit virus een grote rol gaat spelen in het vierde seizoen van The Boys op Prime Video.

Alles wat je moet weten voor seizoen 4 van The Boys op Prime Video
(Afbeelding: Amazon)

Dit zijn de belangrijkste dingen om te weten voor The Boys uitkomt. Op donderdag komen de eerste drie afleveringen uit en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering op Prime Video te staan tot de finale op 18 juli. We gaan wel even zoet zijn met nieuwe The Boys content.

Vergeet Fallout, Prime Video komt met een nieuwe videogame-serie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen