Haal meer uit WhatsApp voor Android met deze vijf handige apps

Apps Sam Dille 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

WhatsApp heeft geen introductie nodig. Het is een van de meest gebruikte berichten-apps die de harten van bijna elke mobiele gebruiker op aarde heeft gedomineerd.

Om de app nog beter te maken, voegt WhatsApp regelmatig nieuwe en nuttige features toe. Er zijn echter apps van derden die veel andere acties op WhatsApp mogelijk maken. En dat maakt de app een stuk gebruiksvriendelijker.

Vijf apps die WhatsApp een stuk beter maken

Maak je geen zorgen! WANT geeft je alle functies die je als WhatsApp-gebruiker moet kennen. En je hoeft er zeker geen expert voor te zijn.

#1 WAMR

WAMR is je go-to-tool als je een verwijderd appje wil teruglezen. De WhatsApp-applicatie slaat berichten tijdelijk voor je op die net zijn verwijderd, zodat je ze toch kunt lezen. Op die manier hoef je nooit meer een vriend of collega te vragen wat dat verwijderde berichtje precies was.

Installeer de app hier

#2 WhatsAuto Reply

WhatsApp wordt lang niet alleen gebruikt door personen. Ook veel bedrijven gebruiken de berichten-app om hun klanten te bereiken. Heb je een groot bedrijf met veel klanten, dan kan het reageren op appjes veel tijd kosten. Daar biedt deze Android-app een geweldige oplossing voor. Met WhatsAuto Reply kun je automatische reacties samenstellen, zodat klanten niet te lang hoeven te wachten.

Installeer de app hier

#3 Sticker Maker

Stickers zijn een heerlijke toevoeging aan de wereld van WhatsApp. Veel mensen gebruiken ze dagelijks om gezellige gesprekken nog leuker te maken. Dit wordt nóg leuker als je zelf je stickers maakt. Dit kan niet op WhatsApp zelf, dus je moet er een aparte app voor installeren.

Met de Sticker Maker kun je elke afbeelding omzetten in een sticker en een stickerpakket met maken om te gebruiken in WhatsApp.

Installeer de app hier

4. Transcrypto

Met Transcrypto voor WhatsApp kun je spraaknotities zonder moeite laten transcriberen, als ze te lang zijn om over te typen. De app is super eenvoudig te gebruiken en wordt ook geleverd met een simpele tutorial. Let wel goed op: de technologie is nog verre van perfect, dus je hebt grote kans op spelfouten.

Installeer de app hier

5. Status Safer voor WhatsApp

Staat jouw WhatsApp vol met leuke statusupdates? Of kom je informatie tegen die je wilt bewaren voor later? Status saver helpt je daarmee. Met hulp van de Android-app kun je Status-updates makkelijk opslaan en terugkijken.

Installeer de app hier

Nieuwe smartphone? Breng je Google Authenticator-codes veilig met je mee

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen