WhatsApp krijgt een meesterlijk persoonlijk tintje door dit iPhone-trucje

Smartphones Mark Hofman 28 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Gesprekken in WhatsApp kunnen door het gebruik van voornamelijk persoonlijke stickers een stuk leuker worden. Wat dat betreft heeft je iPhone een perfecte functie om te gebruiken.

Er zijn talloze manieren om meer uit je iPhone te halen, of je nu de nieuwe iPhone 15 Pro in je broekzak hebt hangen of nog een ouder model gebruikt. Als je iOS 17 en WhatsApp op je Apple-smartphone hebt staan, komt het helemaal goed.

De afgelopen vier maanden heb ik de iPhone 15 Pro dagelijks gebruikt om de hele telefoon uit te kammen voor de beste tips, trucs en verborgen functies. Dat je stickers kon bouwen voor WhatsApp wisten we, maar dat je ze ook echt zo tof kon maken…

Tover iPhone-foto’s om tot stickers voor WhatsApp

Sinds enige tijd is het mogelijk om op je iPhone objecten uit foto’s te knippen. Een groot deel van de gebruikers zal zelfs wel weten dat zodra je dit object selecteert, je de optie kunt kiezen om er een sticker van te maken.

Deze stickers verplaatsen zich automatisch naar het toetsenbord van je iPhone en kunnen worden gebruikt voor WhatsApp, iMessage en noem maar op. Maar wist je dat je ze ook kunt voorzien van fantastische effecten?

@wantnl

5 handige tips om meer uit je iPhone 15 Pro te halen #Apple #iPhone #iphonetricks #iphonetips #iphonetipsandtricks #iphone15pro

♬ origineel geluid – WANT – WANT

Normaal gesproken gebruikte ik daar zelf een app van een derde partij voor, maar het kan dus ook gewoon op je iPhone. Nadat je een sticker hebt toegevoegd, selecteer je de optie “Voeg effect toe.”

Vervolgens kun je ervoor kiezen om de sticker te laten glimmen, mat te maken of te voorzien van een gekleurd randje. Leuk, man!

Alle tips, trucs en verborgen functies

De iPhone 15 Pro heeft na vier maanden bijna geen geheimen meer voor me. Ik heb de meest recente smartphone van Apple volledig onderzocht en een waslijst aan handige tips, trucs en verborgen functies gevonden.

In deze aparte serie leg ik ze stuk voor stuk uit op onze website, maar als je alle tips achter elkaar wilt zien, verwijs ik je graag naar de onderstaande video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen