Witte iPhone 4 deze maand in productie, release in april?

Apple vriesspeech 9 mrt 2011
Leestijd: 1 minuut

Voor de drie mensen die heel graag een iPhone 4 willen hebben, maar hem alleen in het wit kunnen verdragen, is er goed nieuws. Het lijkt er namelijk op dat de witte iPhone 5 dichterbij is dan we denken en dat werd eigenlijk wel eens tijd.

AppleInsider heeft van Concord Securities analyst Ming-Chi Kuo gehoord dat de witte iPhone 4 inmiddels in productie is genomen, met een verwachte release in april. De witte iPhone wordt al tijden geplaagd door uitstel, met een verwachte release in ‘de lente van 2011’ volgens Apple zelf. Komt de witte iPhone echt in april uit, dan wordt aan deze planning voldaan.

De reden waarom de witte iPhone zo vaak is uitgesteld, heeft volgens zeggen te maken met de verf die gebruikt wordt voor de witte casing. Deze zou te veel licht door laten en dan past natuurlijk niet binnen Apple’s perfecte designfilosofie. In april wordt eveneens de nieuwe versie van iOS en MobileMe verwacht en de komst van de witte iPhone zou hier natuurlijk mooi bij samen kunnen vallen. Echter, de iPhone 5 kunnen we waarschijnlijk in juni verwelkomen, dus misschien een beetje mosterd na de maaltijd?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen