Valse start Super Bowl-optreden Alicia Keys weggemoffeld voor YouTube

Apps Mark Hofman 13 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Alicia Keys begon haar Super Bowl LVIII-optreden, op z’n zachtst gezegd, niet heel zuiver. Maar daar is op YouTube niets meer van te merken.

Usher was net klaar met zingen, de camera verkast naar rechts en komt uit op een gigantische rode jurk die over een American Football-veld loopt. Aan het einde van die jurk zit Alicia Keys, achter een net zo’n rode piano. Het publiek uit z’n dak op de tonen van ‘If I Ain’t Got You’, het grote moment is daar. En dan: een overslaande stem, waardoor het moment dat zo mooi moest zijn, een tikkeltje hilarisch wordt.

Mensen die net als ik Super Bowl LVIII live hebben gekeken weten exact waar ik het over heb. Iedereen die de Apple Music Halftime Show checkt op YouTube heeft geen flauw idee. En dat is precies het probleem.

Super Bowl-optreden Alicia Keys anders op YouTube

De Super Bowl Halftime Show: op entertainment-gebied het walhalla, qua zang niet de sterkste optredens van artiesten. Dat is algemeen bekend, geen schande wat mij betreft. Maar laten we dan ook zeker niet doen alsof het wel allemaal perfect is.

Het officiële YouTube-kanaal van de NFL denkt daar echter anders over. Het moment van Alicia Keys tijdens Super Bowl LVIII komt online toch net even iets anders over dan dat het live gebeurde. Iets dat gelukkig niet alleen mij opviel:

Natuurlijk staat een artiest met een overslaande stem iets minder dope en neemt dit het moment een beetje weg, maar het geeft je wel het live-gevoel dat je tijdens Super Bowl LVIII wil hebben. Het maakt de artiest menselijk, het laat zien dat iedereen fouten maakt.

Dat de NFL de Super Bowl zo goed mogelijk over wil laten komen is ook weer te begrijpen, maar dit had niet gehoeven.

Dacht jij, nadat je de grote finale live hebt gezien, alleen even dat je gek geworden was (door de slaap misschien) dan kan ik je bij deze geruststellen.

Deadpool & Wolverine: verborgen easter eggs

Verder zat Super Bowl LVIII, die de eerste drie kwarten overigens niet saaier kon zijn, weer vol met fantastische reclames en indrukwekkende trailers. Waarvan Deadpool & Wolverine natuurlijk een persoonlijk hoogtepuntje was.

De eerste trailer van de veelbesproken Marvel-film is verschenen en daarin zaten genoeg verborgen elementen. Maar welke waren dat precies? We zetten ze voor je op een rij:

Wat we compleet gemist hebben in die Deadpool & Wolverine-trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen