10 perfecte gadgets waarvan je had gewild dat je ze eerder kende

Gadgets Mark Hofman 28 jul 2021
Leestijd: 5 minuten

De wereld van technologie gaat verder dan smartphones en tablets. Er zijn namelijk ook ontzettend veel gadgets die het leven een stukje makkelijker kunnen maken. Het enige probleem is alleen dat je ze wel moet zien te vinden. Dat is precies het punt dat je vrienden van WANT om de hoek komen kijken.

We zijn namelijk altijd opzoek naar de handigste, en soms ook geinigste, innovaties die niet al teveel geld kosten. Daarom hebben we het web wederom binnenstebuiten gekeerd en komen we met twintig gadgets waar jij zonder twijfel blij van gaat worden. Sterker nog: sommige had je misschien wel veel eerder willen kennen.

Tien perfecte gadgets die je eerder had moeten kennen

Van de volgende gadgets worden we niet alleen heel erg blij, maar we hadden ook gewild dat we ze eerder kende. Hopelijk geldt dit ook voor jou.

#1 Dé koptelefoonstandaard van de eeuw

Een koptelefoon ligt negen van de tien keer te slingeren op je bureau. Zeker gezien het thuiswerken is dat iets waar je, misschien onbewust, helemaal niet vrolijk van wordt. Je kunt altijd een reguliere koptelefoonstandaard aanschaffen, maar waarom doe je het niet gelijk goed? De Havit RGB biedt je namelijk niet alleen een plek om je koptelefoon kwijt te kunnen, maar ook om hem op te laden. Dat geldt overigens ook voor je smartphone, want er zitten twee USB-A poorten aan de zijkant van het ding. En dan is hij ook nog eens RGB verlicht. Wat wil je nog meer?

De HAVIT RGB is het ultieme voorbeeld van de heerlijke wereld van gadgets en tik je voor €29,99 op de kop bij Amazon.

Gadgets Amazon
Handige standaard (Afbeelding: Amazon)

#2 Laat je handen het werk doen

Gadgets hoeven niet altijd een stekker te hebben. Daar is deze voetensteun van Everlasting Comfort een heerlijk voorbeeld van. Nu de meeste van ons, dik anderhalf jaar nadat het dramatische verhaal van Roni begon, nog thuis werken is dit wel echt een hele goede gadget. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je comfortabel achter je bureau zit, maar ook dat je ergonomisch blijft werken.

De Everlasting Comfort kost je €25,93 bij Amazon.

Heerlijk voor de voetjes (Afbeelding: Amazon)

#3 Dé gadget tegen muggen

Gadgets zijn er niet alleen om het leven makkelijker te maken, maar ook om ons te beschermen. In ieder geval tegen die irritante muggen die het bloed niet onder je nagels, maar onder je huid vandaan halen. Wat dat betreft is de elektrische muggenmoordernaarlamp van Enibon fantastisch. En dat heeft niet alleen met de geweldige naam te maken. De muggen komen namelijk op het licht van de lamp af en dat wordt, zonder dat het doorhebben, hun allerlaatste bestemming ooit.

De Enibon lamp kost je €29,99.

Gadgets Amazon
Dag, muggen! (Afbeelding: Amazon)

#4 Telefoonmagneet voor de auto

Al tijden opzoek naar de ideale smartphonehouder voor in de auto, maar weet je niet waar je het zoeken moet? Dan heb ik gelukkig een gouden tip voor je. Dit soort gadgets zijn er namelijk in vele vormen en maten, maar op het gebied van telefoonhouders is dit model het meest ideaal. LISEN zorgt er namelijk voor dat jij je smartphone door middel van een magneet aan de houder vast kunt hangen. Zo is het scherm niet alleen duidelijk zichtbaar, maar heb je hem ook snel bij de hand in geval van nood. Handig, toch?

De telefoonmagneet tik je voor €11,25 op de kop bij Amazon.

Plug and…drive? (Afbeelding: Amazon)

#5 Koud bier is lekker bier

Koud bier is lekker bier en lekker bier is koud. Nu is dat niet helemaal 100% waar, maar het is wel fijn om een koud biertje in de hand te hebben. Er zijn op dat gebied een aantal gadgets die je kunnen helpen, zoals deze Asobu Frosty Beer 2. Het is een thermosfles die speciaal gemaakt is om bierje koud te houden. Of je nu een blikje of een flesje in de hand hebt: deze houder zorgt ervoor dat hij lekker koud blijft.

De Abosu Frosty Beer 2 tik je voor €25,96 op de kop!

Gadgets Amazon
Lekker bier is koud (Afbeelding: Amazon)

#6 Laden tot je een ons weegt

Het gaat niet voor iedereen op, maar bij mij thuis kom ik er al snel achter dat je nooit genoeg stopcontacten kan hebben. Wat dat betreft is een stekkerdoos de ideale oplossing, al moet ik zeggen dat ik deze vaak niet heel strak vind. Dat kan ik overigens niet zeggen over dit staande model van HOVNEE. Het bedrijf verkoopt een 12-voudige stekkertoren die ook nog eens voorzien is van 5 USB-c aansluitingen. Ideaal!

De HOVNEE stekkerdoos kost je €35,99.

Wat een toren, hey! (Afbeelding: Amazon)

#7 Deze muismat is werelds

Het is inmiddels wel duidelijk: gadgets kunnen echt van alles zijn. Als er hier en daar maar een unieke draai aan een product gegeven kan worden. Zo is een muismat in eerste instantie niet zo spannend, maar weet de Extended RGB Gaming Mouse Pad hem wel interessant te maken. Zo is dit model niet alleen voorzien van bijbehorende wereldkaart, maar wordt hij ook nog eens RGB verlicht.

Je tikt de muismat voor €19,89 op de kop!

Gadgets Amazon
Lekkere muismat (Afbeelding: Amazon)

#8 USB-poorten voor in de auto

Het opladen van de smartphone is belangrijk, zeker onderweg. Wanneer jij het toestel bijvoorbeeld als navigatie gebruikt, wil je natuurlijk niet dat hij er opeens mee stopt. Wat dat betreft is de autolader van SIXTGHU ideaal. Het is namelijk mogelijk om zowel oplaadkabels met een USB-A aansluiting als kabels met een USB-C aansluiting te gebruiken.

Je haalt ’em in huis voor €16,99.

Laden maar! (Afbeelding: Amazon)

#9 Ideale pokerkaarten voor aan het zwembad

Gadgets zonder stekker: soms wordt je er echt heel blij van. Zo zijn deze pokerkaarten waterbestendig gemaakt, zodat je ze gewoon aan het zwembad kunt gebruiken. Hoe lekker is dat?

Ze kosten je €10,99 bij Amazon!

Gadgets Amazon
Kaarten tot je een ons weegt (Afbeelding: Amazon)

#10 Krachtige en compacte ventilator

Het warme weer komt er, hopelijk, toch echt nog een keertje aan deze zomer. Nu zijn er genoeg gadgets als ventilatoren en waaiers die voor verkoeling kunnen zorgen. Maar het feit is nu eenmaal dat deze dingen vaak redelijk wat ruimte innemen. Wat dat betreft is de Honeywell HT-900E ideaal. Het is namelijk niet alleen een zeer compacte waaier, maar ook nog eens muisstil. Ideaal!

Je haalt de ventilator voor €24,99 in huis.

Lekker wapperen (Afbeelding: Amazon)

Meer toffe gadgets?

Ben je opzoek naar meer toffe gadgets, dan zit je bij WANT helemaal goed. We zijn zoals gezegd altijd opzoek naar het beste wat de markt te bieden heeft. Of simpelweg het geinigste.

Vakantie op de planning? 10 geweldige gadgets om met je mee te nemen

Interesse in 10 handige gadgets voor de vakantie? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen