5 awesome gadgets die je bij Aldi, Lidl, Action en Kruidvat op de kop tikt

Deals Mark Hofman 27 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke week stunten Aldi, Lidl, Action en Kruidvat met fantastische aanbiedingen. Niet op gebied van boodschappen en benodigdheden, maar ook met gadgets. Welke zijn echt de moeite waard om te proberen in week 4 van 2023?

Eerder deze week lichtten we al vijf verschillende toffe gadgetsaanbiedingen uit. Vandaag doen we er een schepje bovenop door er nog eens vijf aan je te laten zien. Genoeg voordeel kunnen wij als Nederlanders immers nooit hebben.

Nog meer Aldi, Lidl, Action en Kruidvat deals van week 4

Volledige rust met de zoutlamp van Aldi

Wie helemaal tot rust wil komen, en volledig schoon wil slapen, haalt een zoutlamp in huis. Ideaal voor een sfeervolle verlichting in de slaapkamer, goed voor je gezondheid.

Althans, dat is wat de mensen zeggen. Een zoutlamp trekt vochtdruppels uit de lucht en zuivert deze vervolgens. Of je dat gelooft is een tweede, maar voor 12,99 euro test je het zelf thuis uit.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals, week 4
(Afbeelding: Aldi)

Perfecte espresso met de machine van Lidl

Waar we wel 100 procent in geloven is een goede kop koffie. Lidl stunt deze week met zijn SilverCrest Espressomachine waarmee je meesterlijke bakkies produceert. Goed om je wakker te krijgen of gedurende de dag tevreden te houden.

De machine kost je doorgaan 119 euro bij de Lidl, maar je tikt hem deze week voor slechts 69,99 euro op de kop.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals, week 4
(Afbeelding: Lidl)

Masseer jezelf de neten met de gun van Action

Na een stressvolle dag is een massage precies wat je nodig hebt. Enige probleem is dat niet iedereen de perfecte partner in huis heeft om dit met de blote handen te regelen. De Massage Gun is wat dat betreft een uitstekende uitvinding.

Zeker als je hem, net als bij de Action deze week, voor een prikkie op de kop kan tikken. Je haalt hem voor 13,99 euro in huis.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals, week 4
(Afbeelding: Action)

Poets jezelf een ongeluk met de tandenborstel van Kruidvat

Wie fris en gezond door het leven wil, die poetst zijn tanden netjes twee keer per dag. Kan natuurlijk met zo’n ouderwets stokje, maar er zijn ook hippe oplossingen. Maak kennis met de elektrische tandenborstel.

Kruidvat gooit deze week de Oral-B Pro3 3000 in de aanbieding. Waar je deze doorgaans voor 79,99 euro op de kop tikt, betaal je op dit moment slechts 39,99 euro.

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals, week 4
(Afbeelding: Kruidvat)

Tover jezelf om tot kookkoning met de machine van Lidl

Een echte keukenheld weet hoe belangrijk een keukenmachine kan zijn. Het maken van je eigen deeg voor pasta’s, brood of pizza’s is een keiharde must als je de lekkerste dingen wil produceren.

Bij de Lidl tik je deze week een model van SilverCrest op de kop. Normaal gesproken kost dat je 119 euro, maar deze is hij voor 79,99 van jou!

 

Aldi, Lidl, Action, Kruidvat, deals, week 4
(Afbeelding: Lidl)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen