5 smart tv’s die je nu met flinke korting scoort

Deals Jeroen Kraak 5 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Wie denkt dat er na de feestdagen geen kortingen zijn, heeft het mis. Er zijn veel smart tv’s die je met flinke korting kunt aanschaffen. Wij zetten de vijf beste deals bij Bol.com op een rij.

Een goede smart tv is een flinke investering, maar je hebt er dan ook jarenlang plezier van. Het is natuurlijk wel fijn als het even goedkoper kan. Gelukkig is nu dat moment, want bij Bol.com zijn er aantal flink goedkoper.

5 smart tv’s met flinke korting

Natuurlijk ben je vast benieuwd welke smart tv’s dat zijn. Hier komen ze!

Sony Bravia XR 55

Sony is een van de grootste merken als het gaat om smart tv’s. Met een OLED van het merk kan je dan ook niet de mist ingaan. De Bravia XR is daarom een toestel dat echt niet misstaat in je woonkamer.

De XR-processor begrijpt hoe jij televisie kijkt en past daarop het beeld en geluid aan door middel van een algoritme. Doordat Sony ook de PlayStation 5 maakt, is de televisie voor de console geweldig geschikt. Je betaalt nu 140 euro minder, waardoor de smart tv nu 1.359 euro kost.

Sony Bravia XR 2
Een plaatje. (Afbeelding: Sony)

Samsung Neo QLED

Het is zeker een voordeel om een iets oudere smart tv aan te schaffen. Dat geldt ook voor de Samsung NEO QLED. Toen deze televisie in april 2022 werd geïntroduceerd kostte dit apparaat nog 1.999 euro.

We zijn negen maanden verder en je kunt ‘m nu aanschaffen voor 1.000 euro minder. Bij Bol.com kost deze 929 euro op dit moment. Voor dit bedrag krijg je naast QLED een dynamisch contrast voor levendige kleuren die van je beeldscherm afspatten. Met 120Hz zie je ook nog eens zeer vloeiende beelden.

Samsung NEO QLED Bol.com 2
NEO QLED. (Afbeelding: Samsung)

Samsung QD OLED smart tv

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen OLED en QLED? Je kunt het ook allebei hebben met dit model van Samsung. Hierdoor heb je en levendige kleuren en ook perfect donker beeld.

Natuurlijk is zo’n televisie wel duurder dan de standaard OLED. Toch kan het nu goedkoper bij Bol.com. Je betaalt nu 1.309 euro in plaats van de 2.500 euro die het nog bij de release in april kostte.

Prachtige tv. (Afbeelding: Samsung)

LG A2 OLED

OLED smart tv’s kosten altijd boven de 1.000 euro? Nee, dat is nu zeker niet zo bij Bol.com. Daar kun je nu de LG A2 extra voordelig scoren. Deze televisie heeft de a7 Gen 5 AI-processor waardoor er meer diepte in de beelden zit en daarnaast ook voor natuurlijk HDR zorgt.

Normaal kost deze televisie 1.049 euro, maar je hebt ‘m nu bij Bol.com voor 849 euro. Een prima prijs voor een prima instap-OLED.

LG A2 OLED smart tv
Een LG OLED. (Afbeelding: LG)

TCL smart tv

Een smart tv met QLED en 144Hz-beeld hoeft echt niet zo duur te zijn. Dat bewijst TLC met dit 55 inch model dat door de snelle verversing en de HDMI 2.1-poorten ideaal voor gaming is. Je kunt natuurlijk ook gewoon Netflixen door middel van Google TV.

Daarnaast heeft deze smart tv ook AMD FreeSync dat helpt tegen tearing en ghosting. Je betaalt voor deze televisie maar 649 euro, waardoor 100 euro goedkoper is dan een paar dagen eerder.

TLC Smart tv Bol.com
Een prima televisie voor gaming. (Afbeelding: TLC)

7 intrigerende en awesome series die we in 2023 gaan checken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen