Hou jij echt veel van je moeder? Deze 5 (tech)cadeaus bewijzen het!

Gadgets Jelle van Es 22 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Op 8 mei is het tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Dan is het namelijk Moederdag. Ideaal dus om te laten zien hoeveel je van haar houdt. Of je regelt iets moois voor de moeder van je kinderen. Die krijgt natuurlijk vast iets van de kleine, maar ook jij kan haar in het zonnetje zetten. Met dat in het achterhoofd zijn we op internet gaan speuren naar een paar mooie gadgets.

Deze gadgets hebben wel een prijskaartje, zo eerlijk moeten we zijn. Maar als jij met Moederdag echt een keer wil uitpakken, dan zijn dit vijf heerlijke gadgets om mee te scoren.

5 (tech)cadeaus voor Moederdag

Draadloze oordopjes

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartdevice. En dan kun je draadloze oordopjes gebruiken om naar content te luisteren. Het is natuurlijk mogelijk om bij de Kruidvat iets te scoren, maar of dat nou voor Moederdag zo’n goed idee is, dat weet ik niet. Als je echt wil scoren, dan ga je voor premium draadloze oordopjes. De Airpods van Apple zijn daarbij al jaren een aanrader. Maar ook deze iets meer betaalbare modellen van JBL kan ik van harte aanraden.

Apple Airpods 3
De nieuwe Airpods 3 (Afbeelding: Apple)

Dyson Corrale stijltang

Over het algemeen is het voor vrouwen fijn als hun haar goed zit. En daar heb je verschillende toffe gadgets voor. Als je echt indruk wil maken, dan is de Dyson Corrale stijltang een absolute aanrader. Rondom Moederdag heeft het bedrijf een speciale set uitgebracht. Daarin krijg je een stijltang in combinatie met een anti-klittenkam en komt in de kleuren Pruissisch blauw en fuchsia. De stijltang is de enige in zijn soort met flexibele platen die gebruik maakt van micro-scharnierende plaattechnologie. Dat klinkt een beetje lastig, maar volgens Dyson zorgt dit ervoor dat het als het ware het haar vangt. Op die manier kun je de lok van het begin tot en met het einde voorzien van een gladde vorm of krul.

De Dyson Corrale (Afbeelding: Dyson)

Door deze techniek is er minder hitte nodig om het geheel te stijlen. Dat zorgt voor 50 procent minder hittebeschadiging in vergelijking met andere producten. Daarnaast is het fijn dat dit Moederdag-cadeau werkt met 4-cels lithium-ionbatterijtechniek. Op die manier kun je het product draadloos gebruiken. Hij is in principe geschikt voor elk haartype, waardoor je het echt makkelijk kunt geven.

Een handig product (Afbeelding: Dyson)

Scoor hem hier!

Een iPad voor Moederdag

Een andere manier om te scoren met Moederdag is door een iPad cadeau te doen. Het blijkt al jaren een fantastische gadget te zijn. Door het te geven, kan de belangrijke vrouw in jouw leven genieten van haar favoriete serie op de plek waarop dat het beste uitkomt. Of wellicht pakt ze de gadget erbij om mooie herinneringen op te halen met de vele foto’s. En dan heb je nog de optie om er leuke games op te spelen. Een titel als Monument Valley is voor iedereen geschikt.

Apple iPad Air (2022)
In veel verschillende kleuren (Afbeelding: Apple)

Fitbit Tracker

De afgelopen tijd hebben we nog meer geleerd dat beweging belangrijk is. Ondanks dat we dat weten, helpt het als je soms wat meer motivatie hebt. Een activiteitstracker helpt daarbij. Deze van Fitbit is daarbij een dikke aanrader. Naast dat de gadget er gewoon goed uitziet, is hij van vele gemakken voorzien. Je kunt er diverse trainingsoefeningen op activeren. Maar daarnaast geeft de tracker ook inzicht in de kwaliteit van slaap

Fitbit Charge 5
Fitbit Charge 5 (Afbeelding: Fitbit)

Theragun

Tot slot gooi ik er nog even de Theragun in, die je perfect kunt geven voor moederdag. Zelf heb ik een tijdje gebruikgemaakt van de Jetairboots van het merk, die je helpen om je benen sneller te laten herstellen na een inspanning. Dit product geeft je de mogelijkheid om jezelf een goede massage te geven. Als Moederdag cadeau is dat dus perfect als de persoon in kwestie sport, wandelt of graag in de tuin werkt.

Theragun
Theragun (Afbeelding: Theragun)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen