7 hilarische websites om de verveling keihard te tackelen

Apps Mark Hofman 21 jun 2023
Leestijd: 4 minuten

Hoewel het anno 2023 bijna onmogelijk lijkt, kunnen we ons als mens nog altijd vervelen. Ondanks de 1001 plannen in een week en op elke hoek een mogelijkheid om in contact te blijven met bekenden, zijn er echt dagen dat je even niet weet wat je moet doen. Gelukkig hebben we een aantal websites die je kunnen redden.

Het maakt niet zo heel veel uit of je op zondag brak op de bank hangt of na je werk even niet weet wat je moet doen. Dankzij het magistrale internet hoeft verveling je niet meer te grijpen. Al kan het een stuk veelzijdiger zijn dan het bekijken van een berg video’s op TikTok of turen naar foto’s op Instagram. Er zijn wat ons betreft 7 hilarische websites die het uitstekende voorbeeld zijn dat het ook anders kan.

7 hilarische websites om de verveling te tackelen

Welke websites dat precies zijn? Dat hebben je vrienden van WANT uiteraard voor je op een rij gezet. Je gaat ze bijna aardig vinden.

Here we go!

#1 The Useless Web

The Useless Web is een fantastische website om jezelf over de bizarre wereld van het internet te slepen. Het is een nutteloze website die je doorstuurt naar websites die nutteloos zijn. Een oneindige cirkel aan hilarische websites waar je niets aan hebt dus.

Er zijn verschillende voorbeelden te geven, maar we willen de lol niet voor je verpesten. Probeer het voor jezelf eens uit en kijk waar The Useless Web je brengt. Geloof me, het wordt genieten.

7 hilarische websites om de verveling keihard te tackelen
Afbeelding: The Useless Web

#2 Hilarische websites: TryPap

Ben je benieuwd of het wachtwoord dat je gebruikt enigszins veilig is? Dat kun je natuurlijk door oersaaie wachtwoordmanagers halen, maar je kunt het ook leuk aanpakken. Althans, dat is waar mijn voorkeur ligt.

De passief-agressieve website TryPap becommentarieert je wachtwoorden op machtige wijze. ‘Kleuters eten wachtwoorden als die van jou als ontbijt’ is een van de betere die ik om m’n oren kreeg.

#3 Geoguessr

Hij komt in menig lijstje op onze website voor en dat is, naar mijn idee, volledig terecht. Wie zich verveelt, kan gratis een spelletje spelen met Google Maps in de vorm van Geoguessr. Een prettig spelletje waarbij je met slechts één probleem te maken krijgt: het is pittig verslavend.

Het spel gooit je via Google Maps op een willekeurige locatie op de wereld, en het is aan jou om te ontdekken waar dat precies is. Hoe dichterbij je de daadwerkelijke locatie zit, hoe meer punten je krijgt. Hoe meer punten, hoe hoger je rang en hoe groter je voldoening. Een must-try als je het mij vraagt.

7 hilarische websites om de verveling keihard te tackelen
Afbeelding: Geoguessr

#4 Hilarische websites: Awkward Family Photos

Awkward Family Photos, de naam van de website geeft eigenlijk al alles weg. Je komt op een website terecht met familiefoto’s die het daglicht eigenlijk niet horen te zien. Al helemaal niet op het internet.

Tja, en dat maakt het nu juist zo leuk.

#5 Engrish

Spel een tekst correct en iedereen weet wat je bedoelt. Doe het fout en je krijgt commentaar. Doe het fout op een manier die bijna niet te verklaren is en je hebt hilarische content in handen.

De website Engrish verzamelt deze content en zorgt ervoor dat jij jezelf heerlijk kunt vermaken met een stapel domme teksten. Het kan zo makkelijk zijn.

7 hilarische websites om de verveling keihard te tackelen
Afbeelding: Engrish

#6 Hilarische websites: Something Weird or Confusing

Something Weird or Confusing, een machtige website waarmee het mogelijk is om geld uit te geven aan onnodige dingen. Nu hebben de meeste mensen daar zeker geen hulp bij nodig, maar er zijn nu eenmaal producten waar je zelf echt nooit op zou komen.

Deze website linkt je door naar een willekeurige pagina op Amazon. Meer is het niet, maar het levert wel echt de beste producten op. Je verzint het niet.

#7 Mapcrunch

Als het aan mij ligt, gaat iedereen als een mafklapper deluxe aan de slag met Geoguessr. Al begrijp ik dat je niet altijd zin hebt in een spelelement. Wat dat betreft is Mapcrunch de ideale website. Het doet namelijk precies hetzelfde als bovenstaande game, maar mist het spelelement.

Middels deze weg kun jij op het dooie gemak de wereld ontdekken zonder je comfortabele leefomgeving te verlaten.

WhatsApp maakt einde aan irritante telefoontjes op iPhone en Android

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen