Alles over de toekomstige Game of Thrones spin-off op HBO Max

Films & Series Lucas van de Wetering 20 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Er is een nieuwe spin-off serie van Game of Thrones in de maak bij HBO Max, en dit is wat we weten over de gloednieuwe serie.

De mega populaire serie Game of Thrones op HBO Max kwam voor het eerst uit in 2011, maar is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan slechts een serie. De titel heeft al één bekende spin-off met House of the Dragon, maar er zijn er nog meer in de maak.

Zo weten we nu dat er een nieuwe serie aankomt genaamd A Knight of the Seven Kingdoms. Ook deze serie wordt te zien op HBO Max. Game of Thrones is ondertussen meer een franchise aan het worden dan een serie.

Game of Thrones spin-off op HBO Max

De nieuwste spin-off serie van Game of Thrones op HBO Max is begonnen met filmen. Hij krijgt dus de titel A Knight of the Seven Kingdoms. De serie zal zich ruim 100 jaar voor de originele serie afspelen in een tijdperk waarin Targaryens nog steeds de IJzeren Troon in handen hebben. Ook zijn de herinneringen van de laatste draak hier nog vers in het geheugen.

Het verhaal van de Game of Thrones spin-off op HBO Max volgt twee nieuwe helden genaamd Duncan the Tall en zijn schildknaap Egg. Samen maken de twee een reis door Westeros, en hier staan ze heel wat avonturen te wachten vol machtige vijanden.

A Knight of the Seven Kingdoms cast

De hoofdrol van de Game of Thrones spin-off op HBO Max is uiteraard de eerdergenoemde held Duncan the Tall. Hij wordt gespeeld door een Ierse acteur en oud rugbyspeler genaamd Peter Claffey. Je kan de acteur kennen van titels zoals Vikings: Valhalla en Small Things Like These met Cillian Murphy. Zijn schildknaap Egg wordt gespeeld door de 9-jarige Dexter Sol Ansell. Je kan hem kennen als de jonge Snow in de laatste Hunger Games-film.

Verder zijn er ook een aantal andere rollen bekend. Finn Bennett zal de rol spelen van Prince Aerion Targaryen, Bertie Carvel speelt Prince Baelor Targaryen en Sam Spruell speelt Prince Maekar Targaryen. Maar er zijn ook ander karakters in de Game of Thrones spin-off op HBO Max. Zo speelt Tanzyn Crawford de rol van Tanselle en speelt Daniel Ings; Ser Lyonel Baratheon, een ridder die ook wel bekend staat als The Laughing Storm.

Het is nog niet zeker wanneer A Knight of the Seven Kingdoms uit zal komen. Toch kunnen we nu al niet wachten. Een extra Game of Thrones spin-off is altijd wel welkom bij de fans. De wereld heeft dan ook mega veel potentie.

Game of Thrones krijgt mogelijk vette nieuwe spin-off die je wil zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen