Acer Swift 3: betrouwbaar, krachtig en een strak design

Gesponsord Commerciële Redactie 24 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Een laptop vinden die betrouwbaar is in prestaties, er strak uitziet qua design én waar je niet de absolute hoofdprijs voor betaalt, is nog een hele opgave. De nieuwe Acer Swift 3 (SF316-51) is een mooie optie die deze drie factoren combineert.

Eerlijk is eerlijk: een laptop die je voor studie of werk gebruikt, moet gewoon de hele dag meekunnen. De nieuwe Acer Swift 3 (SF316-51) heeft het grote voordeel dat de laptop niet alleen een krachtige processor heeft, maar ook een snel werkgeheugen en een grafische chip die voor een scherp en kleurrijk beeld zorgt.

Werken en studeren op de nieuwe Acer Swift 3 (SF316-51)

De lange batterijduur (12,5 uur), snelle Intel® Core i5 processor en het sRGB 100% scherm maken dat dit een laptop is waar je ongestoord mee kunt werken. Ook kun je uitstekend video’s bewerken op deze laptop.

De ventilator kun je aanpassen van performance naar stil: fijn als je je even in alle rust wil kunnen focussen.

De laptop start snel op, laadt programma’s razendsnel en – niet onbelangrijk – heeft voldoende aansluitmogelijkheden voor al je andere apparatuur, zoals een headset, een tweede beeldscherm of een muis. Batterij leeg? Na een halfuur opladen kun je alweer 4 uur vooruit. Ideaal dus als je veel onderweg bent.

Acer laptop
Bron: Acer

Het oog wil ook wat

De Acer Swift 3 valt op door zijn strakke design. Het 16 inch beeldscherm in een compacte 15 inch behuizing is haarscherp en perfect te zien vanuit alle hoeken. Het beeldscherm heeft bovendien een rand van slechts 4,4 millimeter, waardoor de screen to body ratio maar liefst 88,2% is. De afmetingen worden dus optimaal benut.

Acer laptop
Bron: Acer

Lichtgewicht met metalen behuizing

De Acer Swift 3 is met zijn 16 inch scherm erg licht, namelijk 1,7 kilo. De volledig metalen behuizing geeft de laptop een volwassen en strak uiterlijk. De laptop is voorzien van een vingerafdruklezer om makkelijk te kunnen inloggen en van een backlit keyboard om ook in het donker prettig mee te kunnen werken.

Tel daar het 16 GB RAM geheugen en de snelle WiFi-6 verbinding bij op en je snapt waarom deze laptop zomaar eens je beste allernieuwste aankoop zou kunnen worden.

In samenwerking met Acer

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen