Harde actiefilm van makers van Ozark staat nu op Netflix

Ben je fan van de serie Ozark? Dan kom je nu aan je trekken op Netflix. Honest Thief kwam in oktober uit en staat nu op de streamingdienst.

Liam Neeson heeft de afgelopen jaren een flink lijstje met rollen in actiefilms om zijn naam staan. Zo zagen we hem onder andere in Taken, Cold Pursuit, The Commuter en Non-Stop. De verschillen zijn op een hand te tellen. Met Honest Thief kun je nu weer genieten van keiharde actie. De film is nu te zien op Netflix.

Honest Thief vol actie

Honest Thief gaat over de ervaren dief Tom Carter. Hij heeft 9 miljoen dollar van kleine stadsbanken gesloten en wist daarbij zijn identiteit geheim te houden. Als hij verlieft raakt op Annie, wil hij zijn verleden achter zich laten. Zo gemakkelijk gaat dat natuurlijk niet, want twee FBI-agenten met duistere intenties zitten hem op de hielen.

Netflix komt met deze nieuwe series en films in april

Het lijkt natuurlijk op de standaard actiefilm, maar naast Liam Nielsen is er nog een reden om te kijken. De film is namelijk geschreven door Mark Williams. Die naam doet je misschien geen belletje rinkelen, maar is ook het brein achter de misdaadserie Ozark op Netflix. Daarmee wist hij dit jaar flink wat awards te winnen.

Van digitale release naar Netflix

Naast Liam Nielsen kent de serie nog een paar grote namen. Zo spelen in de film onder andere Kate Walsh, Robert Patrick, Anthony Ramos en Jai Courtney. De film kwam al op 9 oktober digitaal uit, maar grote kans dat je hem gemist hebt. Nu is die gewoon te zien op Netflix.

Verwacht overigens nu niet zo’n goed plot als Ozark, want op Rotten Tomatoes scoort de film slechts 39 procent bij de critici. De fans weten het echter wel te waarderen, want daarbij heeft het een score van 87 procent. Heb je dus zin in een avondje vol met actie? Dan is deze film je kans.

Reageer op artikel:
Harde actiefilm van makers van Ozark staat nu op Netflix
Sluiten