De Razer Kraken V3 X is de meest betaalbare headset van Razer

Games Jelle van Es 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Razer is een bedrijf dat diverse producten maakt voor gamers. Denk daarbij aan laptops, toetsenborden en zelfs stoelen. Met de Razer Kraken V3 X brengt het een nieuwe headset op de markt.

De Razer Kraken V3 X is volgens Razer de meest betaalbare headset van het bedrijf. Hij gaat een adviesprijs krijgen van 79,99 euro en wordt voorzien van typische elementen die we van het bedrijf kennen.

Maak kennis met de Razer Kraken V3 X

De Razer Kraken V3 X werd gisteren via een persbericht aangekondigd en is inmiddels te bestellen. De headset is ontworpen voor gamers die lange speelsessies achter elkaar plannen. Daarbij moet de headset comfortabel zitten. Daarnaast heeft hij ten op zichte van het vorige model verbeterde audiodrivers, waardoor je kunt genieten van goed geluid. Daarbij maakt de headset gebruik van 7.1 Surround Sound en de Razer TriForce 40 mm-drivers.

Ook moet het mogelijk zijn om met de Razer Kraken V3 X goed te chatten met je gamevrienden. De Razer HyperClear Cardioid Mic zou volgens Razer er voor moeten zorgen dat je heldere communicatie zonder ruis ervaart. Daarnaast weegt de headset niet al te veel. Met 285 gram moet je hem dus zonder problemen lang op je hoofd moeten hebben. Hij is gemaakt van hybride stof met oorkussens van traagschuim. Op die manier moeten je oren niet oncomfortabel warm gaan worden.

Lichtjes

Tot slot is het zo dat de Razer Kraken V3 X voorziet wordt van Razer Chroma RGB. Daarmee kun je de keuze maken uit 16,8 miljoen kleuren om aan je headset te koppelen en geef je lekker licht tijdens het gamen. De headset is met al deze punten redelijk logischerwijze bedoeld om te gebruiken voor de pc. Zeker omdat de verbinding via USB gaat en dus niet op een spelcomputer kan worden aangesloten. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Xbox Wireless Headset is een essentiële aanschaf voor de Xbox Series X

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen