Action heeft flinke goedkoper Big Green Egg-alternatief

Deals Jeroen Kraak 17 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

De Big Green Egg is een van de beste barbecues op de markt, maar daardoor wel enorm prijzig. Gelukkig heeft Action een flink goedkoper alternatief.

Je hebt het vast gemerkt: de lente is in aantocht. Langzaamaan wordt het weer wat beter weer. En wat is er bij lekker weer ideaal om te doen? Precies: in de ochtend een heerlijke koffie bereiden en in de avond barbecueën.

Een goede barbecue kan een klein vermogen kosten, vooral als je een Big Green Egg wil hebben. Gelukkig heeft Action eentje die er erg veel op lijkt, maar wel tegen een flink goedkopere prijs.

Het goedkope Big Green Egg-alternatief van Action

Action heeft niet zomaar een barbecue in het assortiment, maar een kamado. Dit is een keramische barbecue waardoor je je vlees nog lekkerder bereidt. Keramiek zorgt ervoor dat de warmte goed geïsoleerd wordt, waardoor het vlees sappiger wordt.

Zowel aan de boven- als onderkant zijn er twee ventilatieroosters. Hiermee kan je nauwkeurig de luchttoevoer aanpassen. Met de thermometer aan de bovenkant van de barbecue houdt je precies de temperatuur in de gaten. Zo weet je dat je steak perfect bereid wordt.

Action heeft flinke goedkoper Green Egg-alternatief
(Afbeelding: Action)

Het Green Egg-alternatief van Action heeft een doorsnede van 37,5 centimeter. Zo is er redelijk wat ruimte voor je maaltijd. Heb je echter grotere honger of een groter gezin, dan heeft Action een groter exemplaar. Deze heeft een afmeting van 47,5 centimeter.

Zo veel betaal je ervoor

Je hebt met de barbecue dan ook allerlei opties. Je kan grillen, roken, koken, bakken en stomen. Het is ook mogelijk om te slowcooken. Je kan met deze barbecue dus alles doen wat je ook met een Green Egg doet, alleen dan wat voordeliger.

Je betaalt dus veel minder dan een Green Egg. Dit exemplaar kost je 299 euro. Wil je die van 47,5 centimeter? Dan ben je bij Action 399 euro kwijt. Natuurlijk is het nog steeds een redelijk hoge prijs, maar wel flink goedkoper dan de Green Egg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen