Zoen je geliefde op afstand met de bizarste iPhone-gadget ooit

Gadgets Mark Hofman 27 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Keiharde lockdowns in China zorgen er niet alleen voor dat, bijvoorbeeld, de productie van de iPhone in de problemen komt. Het levert de wereld ook een extreem bizarre gadget op, waarvan we niet zo goed weten wat we er precies over moeten zeggen.

Doordat burgers thuis moeten blijven is menselijk contact zo goed als onmogelijk. Pijnlijk als je hierdoor je geliefde moet missen. Startup Siweifushe voelt je verdriet en komt met mechanische lippen voor een pittige zoenbeurt op afstand. Ja, echt…

Zoenen op afstand met bizarre iPhone-gadget

Maak kennis met de MUA. Vernoemd naar het geluid dat men maakt tijdens het zoenen en dé oplossing voor het missen van je geliefde. Het enige wat je nodig hebt is twee van zulke apparaten, een iPhone en schijt aan ongemakkelijkheid.

Hoe het werkt? Je houdt het apparaat tegen je lippen terwijl je belt met je geliefde die hetzelfde doet. De iPhone, die overigens door een houder boven de lippen handsfree gebruikt kan worden, draait tegelijkertijd een app die zoengegevens (ja, echt) bijhouden.

Vervolgens maak je een kussende beweging, doet jouw partner hetzelfde, en kan het feestmaal beginnen. De iPhone-gadget maakt vervolgens een geluid, wordt warmer tijdens een zoen en bootst je zoenbeweging uitstekend na.

Klinkt doodeng, ziet er totaal niet uit, maar is wel een succes. Naar verluidt heeft Siweifushe al 3000 exemplaren verkocht en zijn er inmiddels meer dan 20.000 bestellingen gedaan. Prijskaartje: 260 Chinese yuan oftewel 35 euro.

Zeker niet de eerste

Hoewel het idee krankzinnig is, maar ergens ook wel tof, is MUA zeker niet de eerste in zijn soort. De iPhone-gadget wordt volgens Reuters flink geïnspireerd door de Kiss Transmission Machine die onderzoekers van University of Electro-Communications in Tokio in 2011 op de markt brachten.

In 2016 verscheen er in Maleisië een soortgelijke gadget. Het Instituut voor Beeldbeschouwing bracht de Kissenger destijds op de markt.

Benieuwd naar meer toffe gadgets? Op deze WANT-pagina houden we je dagelijks op de hoogte van recente innovaties, zoals we die in onderstaand artikel ook beschrijven:

5 machtige James Bond-gadgets die je echt kunt kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen